Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ευχαριστούμε για όλα Κωνσταντίνα...

Στο βόλει, όσο και αν προσπαθούν για το αντίθετο κάποιοι ανεγκέφαλοι, μικροπρεπείς, δεκαρολόγοι, τυχάρπαστοι, αμετροεπείς ζηλόφθονες και κομπλεξικοί ( άντε, προσπαθείστε λίγο ακόμα να ζημιώσετε τον Πορφύρα για να αρχίσω να γράφω   και τα ονοματάκια σας....), συναντάς, κατά πλειοψηφία, σπουδαίους ανθρώπους.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι στον Πορφύρα που είχαμε κοντά μας στην τελευταία αγωνιστική περίοδο την Κωνσταντίνα Τζούλου, η οποία μας βοήθησε ως βασική ακραία της ομάδας μας, αλλά, πρωτίστως, ήταν υποδειγματική και άψογη σε συμπεριφορά.
Μία ΚΥΡΙΑ που έκανε το καλύτερο για τον Πορφύρα, αν και δούλευε σε 2 δουλειές για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ζωής.
Η Κωνσταντίνα, που είχε έλθει σε εμάς, χάρις στην άριστη συνεργασία μας και  την απόλυτη κατανόηση που είχαμε απο την πλευρά του ΔΑΣ Δραπετσώνας, όπου ανήκει.
Πλέον, η Κωνσταντίνα, ζεί στην Καλαμάτα με τον αρραβωνιαστικό της, επίσης βολειμπολίστα, Διαμαντή Εξαρχέα, καθώς πήραν την απόφαση να μετακομίσουν εκεί ώστε να δημιουργήσουν άλλες προυποθέσεις για τη ζωή τους.
Θα συνεχίσει η Κωνσταντίνα την παρουσία της στο βόλει σε ομάδα της πόλης και της ευχόμαστε ''καλή επιτυχία''.
Πάνω απο όλα, ωστόσο, της στέλνουμε ένα μήνυμα.
''Ευχαριστούμε για όσα έδωσες στην ομάδα μας και χίλια μπράβο γιατί είσαι άξια αγωνίστρια της ζωής. Μακάρι να έχεις πάντα το χαμόγελο στα χείλη''. 

Ν.Δελαγραμμάτικας