Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Για ποιόν γίνονται Αυγουστο οι μεταγραφές ;

Ας υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο βόλει, μπαίνει στη διοίκηση ενός συλλόγου που αναπτύσσει αυτό το σπορ.
Θέλει λοιπόν να κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα του ή απλώς να καλύψει κενά της.
Ξεκινά τις επαφές τον Μάιο, τις συνεχίζει τον Ιούνιο και όλοι του λένε ότι είναι νωρίς, ακόμα....
Μαθαίνει ότι η μεταγραφική περίοδος ορίζεται για το διάστημα απο τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 25 Αυγούστου.
Η προετοιμασία της ομάδας του πρέπει να αρχίσει το αργότερο στις 29 Αυγούστου γιαττί μετά απο 40 ημέρες ξεκινά το πρωτάθλημα.
Τον Αυγουστο όμως, οι πιο πολλοί εργαζόμενοι απουσιάζουν απο την Αθήνα και μαζεύονται συνήθως απο τις 22 και μετά. Πρέπει λοιπόν, όλα., να γίνουν στο τετραήμερο 22-23-24-25 Αυγούστου, για τις μεταγραφές.
Να πάρουμε υπογραφές, αποσπάσματα πρακτικών, δελτία, αφού φυσικά τακτοποιήσουμε πρώτα κάθε άλλη λεπτομέρεια, αν έχουμε κάνει καλή προεργασία.
Εαν απορείτε γιατί το πιο δίκαιο ομαδικό άθλημα και το πρώτο σπορ για τις γυναίκες, δεν έχει την απήχηση που θα έπρεπε, απλώς βρείτε μου ένα λόγο για τον οποίο αξίζει να είσαι παράγοντας σε ένα σωματείο, όταν δεν είσαι μαζοχιστής. Μέχρι και το καλοκαίρι σε παιδεύουν...
Είπαμε, να υπάρχει διάθεση να προσφέρεις στον  αθλητισμό ότι μπορείς απο όσα σου έχει δώσει, αλλά, εδώ φαίνεται ότι μόνο άμα είσαι ''τύπος άρπα--κόλλα'' και της τελευταίας στιγμής, μπορείς να βρείς άκρη.
Διαφορετικά, πρέπει να  σε λένε Ιώβ, μήπως και έχεις όση υπομονή χρειάζεται.
Αλλά, αν δεν είμαστε, σε όλα, Ελληνάρες τι θα κάνουμε...


Ν.Δελ.