Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ολα ανοιχτά στην Α1 ....

Θεωρητικά, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα για την Α1 Γυναικών στο βόλει, με βάση τους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα.
Τόσο για τη διεκδίκηση του τίτλου όσο και για την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, προκύπτει ότι είναι συγκεκριμένες οι ομάδες που πάνε προς τα πάνω ή προς τα κάτω.
Δεν είναι έτσι ωστόσο. Και αυτό επειδή υπάρχει η δυνατότητα της προσθήκης ή και αλλαγής σε ξένη παίκτρια στα μέσα της περιόδου και έτσι η ομάδα που έχει κρατήσει αποθεματικό, μπορεί να παρουσιασθεί πολύ καλύτερη, αν βέβαια προχωρήσει με σωστή επιλογή.
Φαβορί για τον τίτλο μοιάζει να είναι η ΑΕΚ, αλλά, μη ξεγράφετε τον Παναθηναικό ή τον Ολυμπιακό που θα συνέλθει ενώ το Μαρκόπουλο είναι ερωτηματικό μετά απο το νωχελικό ξεκίνημα του και την έλλειψη ρυθμού που έδειξε.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς με τα νεαρά κορίτσια του και το Ανατόλια με τη σταθερή δομή του θα συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα, κατά πάσα πιθανότητα.
Ακολουθεί ο Ηρακλής ενώ οι Μακεδόνες Αξιού, ακόμα, δεν έχουν δοκιμασθεί σε συνθήκες δύσκολου προγράμματος, ωστόσο, βγάζουν ενέργεια ως ομάδα.
Στο χορό του σατανά έχουν μπεί, αναμφίβολα, Αρτεμις Κορυδαλλού, Βριλήσια, Πανιώνιος και ο Πανελλήνιος που δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί, με τις αδυναμίες που έχει παρουσιάσει αλλά κυρίως επειδή το τμήμα αυτό δεν απασχολεί, πλέον, τη διοίκηση του.
Κρίμα πάντως για ορισμένες απο τις νεαρές αθλήτριες του Πανελληνίου γιατί το καλοκαίρι αναζήτησαν άλλη τύχη, αλλά, με λάθος νοοτροπία. Νόμιζαν ότι θα έβρισκαν ομάδες να τους δίνουν 500άρικα....Χωρίς καν να έχουν εξασφαλίσει τη δυνατότητα μετακίνησης τους απο την ομάδα όπου ανήκουν......
Το πρωτάθλημα μπορεί να μην είναι ποιοτικό, αλλά, θα δείτε ότι θα έχει αγωνία, ειδικά για την  ουρά, αλλά και για την πρώτη τριάδα, μέχρι το τέλος....

Ν.Δελ.