Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πορφύρας 3Χ3

Τρία επί τρία μας κάνει εννιά...
Ετσι δεν είναι ;
Ε, ο Πορφύρας έκανε το 3Χ3 απόψε με τη νίκη του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νεανίδων, στο '΄Σαλπέας'', απέναντι στον Θρίαμβο  Χαιδαρίου. Το 3-0 σετ σηματοδοτεί νικηφόρα παρουσία στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως νικηφόρα κερδίσαμε και στις Κορασίδες στο Μοσχάτο και στις Γυναίκες στην Αμφιάλη.
Οι οιωνοί είναι καλοί. Οποτε ξεκινήσαμε με τρείς σερί νίκες και στα τρία πρωταθλήματα, Κορασίδων, Γυναικών και Νεανίδων, πήραμε τίτλο στην ίδια σαιζόν. Και τα 2 Κύπελλα μας έτσι τα πήραμε.
Φέτος δεν υπάρχει Κύπελλο και έτσι θα πάρουμε τον άλλον τίτλο. Τον καλό....
Οι Νεάνιδες μας ήταν πολύ καλές, ειδικά στο πρώτο σετ και κέρδισαν μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος, απο τον οποίο είχαμε χάσει πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι, με 3-2 σετ.
Ντεμπούτο για την Νίκη Κουτσιβίτη και πρώτη εμφάνιση της  Στέβης Χαλβατζή ως αρχηγού.
Εξαιρετική η συνεργασία του γνωστού...διδύμου Χα--Χα ( Χατζηπέτρου--Χαλβατζή) , ωραία απόδοση απο όλα τα παιδιά.
Τα σετ ήταν 25-14, 25-23 και 25-14.
Στο δεύτερο σετ είδαμε δυνατή ''μονομαχία'' αλλά τις πιο θεαματικές προσπάθειες τις απολαύσαμε στο πρώτο σετ όπου όλα κρίθηκαν σε μόλις 12 λεπτά. Χρόνος--ρεκόρ για ένα σετ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορφύρας, συνειδητά, ΔΕΝ κάνει μεταγραφές στις ομάδες υποδομών του, με μόνη εξαίρεση την Κουτσιβίτη που ήλθε απο τον Ολυμπιακό για να μείνει, καθώς πληροί τις προδιαγραφές που αφορούν και καλύπτουν την ομάδα μας, σε όλους τους τομείς και ασφαλώς όχι μόνο στον αθλητικό.
Ο Πορφύρας δουλεύει με τα δικά του παιδιά και απολαμβάνει την πρόοδο τους και τη χαρά της δημιουργίας. Ετσι, όλοι είμαστε μπροστά στο έργο που φτιάξαμε και στις ευθύνες αλλά και στη συμμετοχή μας.
Αυτός ο φούρνος στη Φρεαττύδα, αυτά τα καρβέλια βγάζει. Και είναι καλά.Πολύ καλά.
Και ταυτίζονται με μία ομάδα που τους δίνει παραπάνω απο αυτά που μπορεί και σίγουρα, πάνω απο όλα, αγάπη και αθλητική παιδεία.
Αριστη η διαιτησία των Τριανταφυλλόπουλου--Σπανού.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Κουτσιβίτη, Τσιραντωνάκη, Θαλασσινού, Α.Πρίφτη, Λιάρου, Μουρέλου, Ε. Πρίφτη, Παλημέρη, Δημητρίου.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ( προπονήτρια Κιορπέ ) Εικοσιπεντίδου, Σκουλικαρίτη, Τζορμπατζίδη, Τζαλαλή, Παπαδιώτη, Θεοδοσίου, Αικ. Καρκούλια, Α.Καρκούλια, Καλογεροπούλου, Σταμάτη.