Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Σπάσαμε το ρόδι....

Το σπάσαμε το ρόδι, αλλά,έξω απο την πόρτα και έτσι δε μας πήγε το γούρι.
Ηλθε σήμερα η πρώτη ήττα, σε επίσημο παιχνίδι, σε αυτή τη σαιζόν, απο τις Κορασίδες του Ολυμπιακού που νίκησαν τις δικές μας με 3-0 σετ στο Ρέντη.
Η επικράτηση του Ολυμπιακοή ήταν δίκαιη. Μπορούσαμε να πάρουμε το δεύτερο σετ όπου το σκορ ήταν 22-22 και τελείωσε με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν εντέλει με 25-22, ωστόσο, με τη θεωρία δεν παίρνεις αποτελέσματα.
Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.
Τα παιδιά μας προσπάθησαν, έχουν πρόοδο που δεν αμφισβητείται, ωστόσο, έτσι  και αλλιώς όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Και η νίκη και η ήττα.
Απλώς, θεωρούμε βέβαιο ότι υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες στην ομάδα μας και ασφαλώς θα τις δούμε στα επόμενα παιχνίδια. Με περισσότερη διάρκεια.
Τα σετ ήταν 25-15 ( απο 16-14) , 25-22 και 25-12.
Δυστυχώς, απο δική μας παράλειψη δεν έχουμε τη σύνθεση του Ολυμπιακού. Εφόσον διαβάσει κάποιος απο την ομάδα του Ολυμπιακού αυτή την ανάρτηση, τον παρακαλούμε να μας στείλει με μαίηλ τα ονόματα των κοριτσιών των ΄΄ερυθρόλευκων'', ώστε, όπως είναι σωστό και δίκαιιο, να τα παρουσιάσουμε και αυτά.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Τα καλύτερα για τον σύλλογο που απέδειξε εφέτος, με τη ΝΕΑ διοίκηση του, ότι αγαπά και τιμά το βόλει του Πορφύρα.  
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κωνσταντίνος Γκούντας ) Α. Πρίφτη, Τσιραντωνάκη, Θαλασσινού, Ε. Πρίφτη, Παλημέρη, Λιάρου, Δημητρίου, Παπαδήμα, Μιγκελέεβα, Τζερεφού, Δαρδακούλη.