Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Γιατί δεν έχουμε σχόλια....

Επειδή σε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, αναφορικά με την απόφαση μας να μην αναρτώνται, πλέον, σχόλια στο μπλογκ μας, ακόμα και αν είναι τα καλύτερα του κόσμου για την ομάδα μας, ή προέρχονται απο απόλυτα δικό μας άνθρωπο, υπάρχει μία εξήγηση και είναι αυτή.
Το νοικοκυριό που έχει σε όλους τους τομείς μας το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα , η πλατειά βάση υποστήριξης του απο πολλούς ανθρώπους και κυρίως απο παιδιά, μας θέτουν ΔΙΑΡΚΩΣ μπροστά σε ΜΕΓΑΛΕΣ υποχρεώσεις.
Παράλληλα, η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει να υπάρχει ΣΑΦΗΣ ΕΥΘΥΝΗ για το περιεχόμενο της ύλης σε αυτό το μπλογκ.
Εδώ μιλάμε και θα συνεχίσουμε να μιλάμε για θέματα που νομίζουμε ότι έχουν ενδιαφέρον, αλλά, ότι και αν δημοσιοποιούμε, έχει ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
Εντέλει, την πολιτική με την οποία κινείται το τμήμα, τη φιλοσοφία που το διακρίνει και τον προσανατολισμό του, επιτρέψτε μας να έχουμε τη δυνατότητα να τα αντιμετωπίζουμε ως στοιχεία που θα καθορίζονται απο εμάς και μόνο.
Η Διοίκηση του συλλόγου άλλωστε μας έχει εμπιστευθεί ένα όνομα πράγματι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ και εμείς πρέπει να είμαστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ σε όλα.
Οποιος θέλει να δημοσιευθεί εδώ η θέση του, θα στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μπλογκ ότι τον εκφράζει, με υπογραφή και στοιχεία επαφής, θα επικοινωνούμε μαζί του για επιβεβαίωση και στη συνέχεια θα αναρτούμε το περιεχόμενο των απόψεων του, χωρίς χαρακτηρισμούς και ΦΥΣΙΚΑ χωρίς την παραμικρή αναφορά σε ότι έχει σχέση με την πολιτική.
ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Ν.Δελ.