Πολλές Ευχές και Χρόνια Πολλά για μια Καλή Νέα Χρονιά γεμάτη Υγεία και Χαρά απο όλους μας προς την αθλητική οικογένεια του Πορφύρα - ενός φίλου σωματείου που μας ενώνουν τόσες πολλές κοινές αξίες.
Ευχαριστούμε για την αναφορά σας στη διοργάνωση του τουρνουά Mini Volley στο οποίο όλοι μαζί χαρήκαμε και χειροκροτήσαμε τους αθλητές μας.
Επειδή και εμείς ως σωματείο έχουμε τη μέγιστη δυνατή προτεραιότητα στις υποδομές, θα αφιερώσουμε το νέο έτος ακόμη μεγαλύτερο προγραμματισμό, υλοποίηση και δημοσιότητα στα τουρνουά υποδομών σε διάφορες κατηγορίες.
Ήδη ξεκινήσαμε με το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Κορασίδων πριν λίγες ημέρες το οποίο μας έδωσε την ηθική ικανοποίηση ότι βαδίζουμε την "οδό τη δύσκολη" αλλά και το "δρόμο τον καλό".
Στόχο έχουμε να προσπαθούμε να διοργανώνουμε και για μικρότερες κατηγορίες υποδομών αναλόγου αξίας και προσπάθειας τουρνουά ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες των συλλόγων που θα συμμετέχουν, να έχουν την ευκαιρία να δείξουν στα πολύ νέα παιδιά ότι μια διοργάνωση ακόμη και για παιχνίδι, είναι κάτι πολύ όμορφο και σαοβαρό και ότι αξίζει να δίνουν ότι καλύτερο έχουν.
Για ενημέρωση παραθέτουμε το σχετικό link απο την επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος volley του συλλόγου μας με πληροφοριακό υλικό απο την πρόσφατη διοργάνωση ευελπιστώντας ότι οι νεαρές αθλήτριές μας θα συναντηθούν στο μέλλον σε ανάλογο τουρνουά.



Με εκτίμηση και τις καλύτερες ευχές μας

Βασίλης ΤζώρτζηςΥπεύθυνος Επικοινωνίας
Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Επειδή, δε ξέρω να βάλω το λινκ, θα παρακαλέσω να με δικαιολογήσετε και να μπείτε στο σάιτ της Αργυρούπολης www.aonavolley.gr ώστε να δείτε όσα ωραία έγιναν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Αργυρούπολη.
 
Ν.Δ.