Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Να προετοιμασθούμε....

Η ΕΣΠΕΔΑ προχωρά σε μία καινοτομία απο την εφετινή σαιζόν, με την ανάδειξη της καλύτερης επτάδας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ Γυναικών.
Στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θα ζητηθεί, τηλεφωνικά, η άποψη των 16 προπονητών των ομάδων της Α΄ Γυναικών, για τις 7 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας, πασαδόρο, λίμπερο, διαγώνια, 2 ακραίες και 2 κεντρικές.
Καλό θα είναι να προετοιμασθούν όλοι οι προπονητές ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο τηλεφώνημα που θα δεχθούν απο εμένα, την επομένη κιόλας της 15ης αγωνιστικής, δηλαδή, σε 2 αγωνιστικές, σε λιγότερο απο 10 ημέρες για την ακρίβεια.
Η ψηφοφορία θα έχει ουσιαστικό και ρεαλιστικό αντίκρυσμα, αν οι προπονητές είναι έτοιμοι να δώσουν τις ψήφους τους, να αναφέρουν τα 7 ονόματα, χωρίς να χρειασθεί να καταφύγουν σε λύσεις και σκέψεις της στιγμής, γιατί προφανώς, έτσι, κάποιες θα αδικήσουν κι άλλες θα ευνοήσουν.
Εφόσον για κάθε προπονητή δεν επιτρέπεται να ψηφίσει αθλήτρια απο τη δική του ομάδα, ασφαλώς, είναι πιο εύκολη η διαδικασία.
Μόνο, σας παρακαλώ, μελετείστε το λιγάκι το ζήτημα και μη μου λέτε ''μου άρεσε εκείνη με το 8'', ή ''ήταν καλή η αριστερόχειρα που τη λένε Μαίρη'' ή  ''δεν μπορώ να θυμηθώ δεύτερη κεντρική''.
Σκαλίστε λίγο τις σημειώσεις σας, δείτε τα φύλλα αγώνος όλου του γύρου, μη σταθείτε μόνο στα πιο πρόσφατα ματς που δώσατε.
Και ασχοληθείτε με όλες τις ομάδες, έστω κι αν τις νικήσατε, ίσως εύκολα.
Για να γίνει σωστά η δουλειά.
Το αξίζουν τα παιδιά, πριν απο οτιδήποτε άλλο. Αλλά κι εσείς. 

Ν.Δελ.