Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Καμμιά φορά, είναι καλό να κλαίς...

Τα δάκρια αθλητριών του Πορφύρα για την ήττα απο το Ιλιο, στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων, με 3-2 , στο Σαλπέας, το γήπεδο μας, φανερώνουν, ως αντίδραση, υγεία κι αφοσίωση.
Πάνω απο όλα, σκεπτόμαστε ότι, καμμιά φορά, είναι καλό να κλαίς.
Οχι μόνο γιατί ξεσπάς, λυτρώνεσαι, αλλά, επειδή, επιπλέον,  φανερώνεις με αυτόν τον τρόπο ότι αισθάνεσαι πως έδωσες τα πάντα και ξεσπάς απο απογοήτευση, επειδή, δεν πήρες ότι ήθελες ή άξιζες, αυτό για το οποίο πολέμησες.
Αυτά τα δάκρυα, λοιπόν, θα γίνουν εφόδια για τη συνέχεια, αβαντάζ για την προσπάθεια αυτών των παιδιών ώστε να δυναμώσουν, να γίνουν πιο σκληρά, να νιώθουν ότι ζούν με τις αισθήσεις τους κι όχι με τον αυτόματο.
Η ομάδα Παγκορασίδων του Πορφύρα, την οποία καθοδηγεί η Πόπη Καλλή, ήταν πολύ καλή απέναντι στο Ιλιο και προηγήθηκε 2-0 σετ με 26-24 και 25-20, αλλά, το Ιλιο αντέδρασε και πήρε δύο σετ στην κόψη του ξυραφιού, ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.
Στο τάι μπρέικ, το Ιλιο έκανε λιγότερα λάθη και επικράτησε με 15-12, κατακτώντας τη νίκη.
Πληρώσαμε το άγχος και την απειρία μας, αλλά, ευχαρισηθήκαμε γιατί απολαύσαμε μία ποιοτική ομάδα που θα κρατήσει τα παιδιά στο γήπεδο και θα αναδείξει αθλήτριες για την γυναικεία ομάδα μας.
Στην επτάδα με την οποία ξεκινήσαμε τον αγώνα, μόλις 3 παιδιά ήταν βασικά και πέρσι στις Παγκορασίδες και τα άλλα είναι...φρέσκα.
Μία νέα ομάδα, που θα είναι μαζί για χρόνια, με εξαιρετική παρουσία απο πρωτόπειρες αθλήτριες, οι οποίες μόλις πέρσι ξεκίνησαν να παίζουν βόλει.
Εμείς μείναμε ευχαριστημένοι απο την προσπάθεια, έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν πρόκειται να σταθούμε στο αποτέλεσμα.
Λάθη έγιναν, αλλά, υπάρχει μόνο ένας τρόπος ώστε να τα αποφύγεις.
Να είσαι όλη ημέρα ξάπλα....
Οποιος πολεμά, έχει χαρά αλλά και λύπη, πόνο αλλά και ανακούφιση, ακόμα κι εμετό ή και ψυχολογική εκτόξευση στα ουράνια.
Μπράβο στα παιδιά μας για τον ωραίο αγώνα τους, συγχαρητήρια στο Ιλιο για τη νίκη του.
Καλή  η διαιτησία των Mεταξά--Χατζηπέτρου.
Η Χατζηπέτρου, στο ντεμπούτο της στη διαιτησία, απλώς, ήταν άψογη.
Εχει παίξει βόλει και γνωρίζει. Βασικό εφόδιο στην εξέλιξη που σίγουρα θα έχει στη διαιτησία.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή) Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Στανιού, Παυλίδου, Ε.Μονιού, Παπαγιαννοπούλου, Υφαντή, Μαριστάνογλου, Φαλιδέα, Καρβούνη, Φακίρη, Κουκομέλα.