Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστούμε το liberovolley11.blogspot.com

Είχα απο εχθές στο μυαλό μου να γράψω κάτι για το liberovolley11.blogspot.com, αλλά, σήμερα, πέρα απο ιδέα έχω κι υποχρέωση.
Δε ξέρω ποιοί γράφουν σε αυτό το μπλογκ.
Οφείλω όμως να τους ευχαριστήσω γιατί, πάντα, φιλοξενούν, όπως σήμερα συμβαίνει, νέα για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Να, σήμερα, έβαλαν ανάρτηση για το ημερολόγιο μας, αυτό που δίνουμε προς 5 ευρώ, ώστε να μαζέψουμε χρήματα για να καλύψουμε ανάγκες του τμήματος, αλλά κι αυτό που ετοιμάσαμε ώστε να έχουμε, όλοι, κάτι να θυμόμαστε μετά απο χρόνια.
Διευκρινίζουμε ότι στο ημερολόγιο ΔΕΝ βάζουμε διαφημίσεις.
Είναι επιθυμία μας να έχουμε ένα ενθύμιο, μόνο για τις αθλήτριες και την ομάδα.
Ειδικά, εφόσον υπάρχουν φωτογραφίες παιδιών 6, 7 και 8 ετών, θέλουμε, όσο γίνεται, να κρατήσουμε σε απόσταση την εμπορευματοποίηση, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι.
Και στην Α΄Διαστήματος να πάμε, πάλι αθλητισμό θα κάνουμε.
Η βασική σκέψη μου ήταν, ωστόσο, να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, επειδή, με την...αρρώστια που έχουν για το βόλει, μπήκαν στον κόπο και οργάνωσαν ψηφοφορίες μέσα απο τις οποίες προβλήθηκαν ομάδες και πρόσωπα απο την ΕΣΠΈΔΑ όπως κι απο την ΕΣΠΑΑΑ κι απο την ΕΠΕΣΘ.
Προβολή μας έκαναν, το όνομα του Πορφύρα ακούσθηκε παντού, όλοι έμαθαν για πρόσωπα της ομάδα μας.
Τις ευχαριστίες στο liberovolley11.blogspot.com τις απευθύνουμε, μόνο, επειδή δεν υπήρξε πρωτιά εκπροσώπου της ομάδας μας ( προπονητή, αθλήτριας, παράγοντα ) σε καμμία απο τις 3 σχετικές κατηγορίες, γιατί διαφορετικά θα χάναμε το δικαίωμα να λέμε ότι σεβόμαστε τους άλλους και τους εαυτούς μας ή θα φθάναμε στη γραφικότητα.
Αν είχαμε έστω και μία πρωτιά, απο λόγους τακτ, δε θα λέγαμε ''ευχαριστώ''.
Τα ''καλά συγχαρητήρια΄΄ τα δίνει ο χαμένος κι όχι ο κερδισμένος.
Επίσης, για το γεγονός ότι αν κι ο Πορφύρας ήταν κυρίαρχος μέσα στο 2012 ( έτος στο οποίο η γυναικεία ομάδα του ηττήθηκε μόλις μία φορά), δεν είχε εκπρόσωπο του πουθενά ως πρώτο, δεν έχει την παραμικρή ευθύνη το liberovolley11.blogspot.com
Προφανώς, υπήρξαν υπερβολές και παράδοξες, μαζικές εισροές ψήφων, όμως, τα ίδια συμβαίνουν σε κάθε ψηφοφορία όπου καλείται, μόνο, το κοινό να δώσει προτιμήσεις και συχνά,  αναζητά διεξόδους ώστε να  επιβάλλει την άποψη του.
Μετά απο 34 χρόνια στη δουλειά, σας βεβαιώ ότι αυτά δεν μπορείς να τα απποφύγεις....
Παιδιά ή κύριοι ή κυρίες του liberovolley11.blogspot.com να΄στε καλά και να έχετε κουράγιο να προβάλλετε το βόλει, κυρίως, όπως κάνετε, απο τη ρίζα και τον πυρήνα του.
Ευχαριστούμε.

Ν.Δελαγραμμάτικας