Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τα καλύτερα κορίτσια

Χωρίς να θέλω να μειώσω αθλήτριες άλλων ομάδων, τις οποίες αναμφίβολα τιμώ όλες, απλώς θέλω να γράψω κάτι που αισθάνομαι.
Είμαστε τυχεροί στον Πορφύρα, γιατί έχουμε τα καλύτερα κορίτσια στην ομάδα μας, σε όλα τα τμήματα και ειδικά στην γυναικεία ομάδα, όπου οι αθλήτριες μας δοκιμάζονται , καθημερινά, ως μητέρες, εργαζόμενες, σπουδάστριες, μαθήτριες, ως νέοι άνθρωποι που δε ξέρουν, όπως όλοι μας, τι τους ξημερώνει η επόμενη ημέρα, αλλά, κρατούν υψηλό επίπεδο χαρακτήρα κι αθλητικής αξιοσύνης και δίνουν τη ψυχή τους για αυτό που αγαπούν, το βόλει και την ομάδα.
Στις δυσκολίες δοκιμάζονται όλες κι όλοι κι εμείς, αν μη τι άλλο, περνάμε καλά, γιατί η λέξη ''οικογένεια''' δε χρησιμοποιείται στον Πορφύρα ως μία έννοια του συρμού, της σειράς και της...μόδας, αλλά, ως πραγματική αποτύπωση για ότι έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δημιουργήσει, για ένα απο τα παιδιά μας, γιατί έτσι νιώθουμε το βόλει του Πορφύρα της Φρεατύδας μας.
Αυτή την υπερηφάνεια δεν την κατακτάς εύκολα, την κερδίζεις σπάνια και την κρατάς ως εφόδιο στη ψυχή και την καρδιά σου.
Κορίτσια ευχαριστούμε για ότι κάνετε για την ομάδα μας, αυτό δεν πρέπει να το χάσουμε και να το ξεχάσουμε ποτέ.
Και μη λησμονείτε  ότι αποτελείτε ΠΡΟΤΥΠΑ για τα παιδιά της Ακαδημίας μας που έχουν ως όνειρο να σας μιμηθούν, ώστε όταν έλθει η ώρα, να σας διαδεχθούν και να πηγαίνετε εσείς να τις βλέπετε στο γήπεδο και να τις καμαρώνετε.
Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, έτσι είναι οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Καλό βράδυ, αν κι όταν υπάρχει φως και λάμψη στα μάτια, δε νυχτώνει ποτέ.

Ν.Δελ.