Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μία ειδική αναφορά

Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα μας να αναφερόμαστε στο σύνολο.
Αλλωστε, ο Πορφύρας τα πηγαίνει καλά, επειδή, λειτουργεί ως ομάδα κι ως οικογένεια.
Τόσο απλά.
Αλλά, η αθλητική λογική κι η φροντίδα ώστε να αποφύγουμε να δημιουργήσουμε λαθεμένες εντυπώσεις, δεν πρέπει να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα ή τη δυνατότητα, να αναφερθούμε ατομικά σε 3 αθλήτριες μας, αναφορικά με την παρουσία τους στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, εκτός έδρας.
Αλλωστε, κάθε φορά, όταν πρέπει, γίνονται εξαιρέσεις, κυκλικά και ανάλογα με την ευκαιρία για όλες τις αθλήτριες μας.
Απόψε, αξίζουν συγχαρητήρια στη Νιόβη Γκούρα για την καθοριστική συμβολή της στην ανατροπή στο δεύτερο σετ όπως και στη Μίνα Τσαπούρη που έπαιξε για πρώτη φορά εφέτος στη θέση της, ως ακραία κι ήταν καταπληκτική.
Αλλά,  τα καλά λόγια, πρέπει κι επίσης αξίζει, να τα πούμε και για την Αρτέμιδα Γκούρα, η οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά μετά απο 5 μήνες ως βασική, στην επιστροφή της μετά απο πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπέρασε,
Η Αρτεμις προπονείται κανονικά μόλις εδώ και μία εβδομάδα κι όμως η προσπάθεια της ήταν συγκινητική, καθώς, αγωνίσθηκε με πάθος και πείσμα.
Δε θα κρίνουμε την απόδοση της, ασφαλώς μας βοήθησε πολύ για τη νίκη, αλλά, θα της πούμε ''μπράβο'' για την αγωνιστικότητα της και σίγουρα θα είναι, διαρκώς, καλύτερη.
Μας έλειψε.
Κυρίως, έλειψε απο την Μίνα, που πρόδωσε απόψε το παιδικό όνειρο της να παίζει λίμπερο.....