Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μπράβο στην ΟΜΑΔΑ του Πορφύρα για την προσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στον Αρη. Απο κάθε παιχνίδι στην Α1, μόνο κέρδος έχουμε. Συγχαρητήρια στον Αρη για τη νίκη του.

Το ποτήρι, όταν θέλεις να δημιουργήσεις και να πετύχεις, υποστηρίζοντας αυτό που θεωρείς σωστό, πάντα πρέπει να το βλέπεις μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Ο Πορφύρας ηττήθηκε στο Ρέντη απο τον Αρη με 3-1 σετ, σε αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας απο την ΕΡΤ 2, αλλά, εμείς κρατάμε την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ μας και έχουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και ΜΠΡΑΒΟ σε προπονητή και αθλήτριες, αθλήτριες και προπονητή για τον ΑΓΩΝΑ τους.
Οταν δηλώσαμε συμμετοχή στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο βόλει Γυναικών, με απόφαση που πάρθηκε μέσα σε 24 ώρες, η συντριπτική πλειοψηφία μας είπε ή απλώς το σκέφθηκε ότι ΄΄ο Πορφύρας πάει σαν πρόβατο στη σφαγή και θα ξευτιλισθεί χάνοντας με κάτω τα χέρια΄΄.
Ε, λοιπόν, όχι. Ο Πορφύρας αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι με πείσμα και μάχεται για το καλύτερο δυνατό.
Εμπιστευόμαστε την ΟΜΑΔΑ μας και είμαστε στο πλευρό της.
Μπορούσαμε κάτι καλύτερο απόψε, αλλά, στο βόλει δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Παίρνεις αυτό που δικαιούσαι. 
Μαθαίνουμε, θα βελτιωθούμε και όπως τώρα, έτσι και μέχρι το τέλος θα είμαστε ανταγωνιστικοί.
Ολη η Ελλάδα είδε τον Πορφύρα απο την τηλεόραση, σε ένα ωραίο παιχνίδι.
Μόνο κέρδη και αθλητική υπεραξία θα έχουμε απο αυτή τη σεζόν.
Απολαμβάνουμε το ταξίδι, πονάμε ( πάντα ) για την ήττα, όμως, οφείλουμε να συγχαρούμε τον Αρη για την επιτυχία του και να δεσμευθούμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας.
Ευχαριστούμε τους 300 φιλάθλους μας που ήταν απόψε στο Ρέντη, τον Δήμο Νίκαιας Ρέντη και τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία τους και τον Αρη για τα πολύ όμορφα λόγια για τη συμπεριφορά και το ήθος του Πορφύρα.
Ολα θα πάνε καλύτερα για τον Πορφύρα. Γιατί έχει ΨΥΧΗ και ανθρώπους που τον αγαπούν.
Οι δηλώσεις των προπονητών :
Βασίλης Πανδής : «Ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε δύσκολη αποστολή. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι αήττητη, έχει τρεις ξένες κι είναι ένα καλό σύνολο. Υπάρχει μια καλή διάθεση απ’ όλα τα κορίτσια αλλά έχουμε κάποιες τεχνικές αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια. Βέβαια όλη αυτή η εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής είναι ένας άθλος, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται».
Δημήτρης Σολκίδης : «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο της γρήγορης εξασφάλισης της παραμονής.Το μυαλό μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Συγχαρητήρια στον Πορφύρα για την προσπάθεια και την εξαιρετική φιλοξενία».
Τα σετ: 25-23, 09-25, 23-25, 17-25
Πορφύρας (Πανδής) Γκούρα 2(2/10 επ.), Ράπτη 14 (13/40 επ., 1 άσο, 61% υπ. – 50% άριστες), Χρήστου 22 (18/48 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ, 56% υπ. – 42% άριστες), Καράκου 10 (8/34 επ., 2 άσοι), Θεοχάρη 7 (5/9 επ., 2 άσοι), Γκολφινοπούλου 1 (1 άσο), Σκυθιώτη -λ (44% υπ. – 24% άριστες) / Λιάρου -λ, Χαλβατζή 2 (1/3 επ.), Θαλασσινού, Μπούρμπη, Σιδεράτου 1 (1/4 επ.), Πρίφτη
Άρης (Σολκίδης) Πεσόα 5 (1/3 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Τυφλιώρη 10 (4/8 επ., 1 άσο, 5 μπλοκ), Καετάνο 16 (13/37 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 40% υπ. – 30% άριστες), Γκάνο 14 (10/28 επ., 4 μπλοκ), Καλανταρίδου 8 (6/31 επ., 2 μπλοκ, 23% υπ. – 18% άριστες), Τσομπανίδου 10 (2/6 επ., 8 μπλοκ), Ιακωβίδου -λ (41% υπ. – 29% άριστες) / Καψαμπέλη -λ, Κοσμά, Κούση 1 (1 άσο), Γουγούση, Πίττα 1 (1 άσο), Πλουμή.