Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση Επιτροπής Γονέων-Προπονητών και Προπονητριών

Επειδή είναι καλό και χρήσιμο ( για πολλούς λόγους, κυρίως, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη και όχι στρεβλή εικόνα για την ταυτότητα μας...), αναφερόμαστε σε καθημερινές δράσεις του τμήματος μας, με απλό και άμεσο τρόπο, κυρίως για να έχετε αίσθηση για το τι πρεσβεύουμε, ποιοί είμαστε, τι σκεπτόμαστε εντέλει, για το βόλει, το πιο δίκαιο και όμορφο άθλημα.
Θέλουμε να διαβάζετε σε αυτό το μέσο επικοινωνίας μας, σα να είστε δίπλα μας.
Ολοι είμαστε στο βόλει, γιατί το αγαπήσαμε.
Για διάφορες αιτίες.
Τουλάχιστον, ας κάνουμε με όμορφο, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, τρόπο το χόμπυ μας.
Χθες βράδυ λοιπόν, συναντήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Γονέων που διοικεί το τμήμα, απο τα Πορφυράκια των 5 ετών έως και την γυναικεία ομάδα, με τους προπονητές και τις προπονήτριες του τμήματος.
Οχι στηνΑ1, αλλά, στην Α΄Διαστήματος και αν πάει  ο Πορφύρας, η καψούρα και η προτεραιότητα μας θα είναι ΠΑΝΤΑ, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας.
Η γυναικεία ομάδα έχει μπεί στο δρόμο της, θα είναι μέσα στους στόχους της.
Αυτό που έχει μεγαλύτερο βαθμό πρόκλησης όσο και δυσκολία, είναι το εγχείρημα της ανάδειξης ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, απο την Ακαδημία.
Ο Πορφύρας στηρίζεται στο φυτώριο του. Απο αυτό παίρνει αίμα και δύναμη, μα και ΕΜΠΝΕΥΣΗ.
Εχουμε κάνει λάθη. ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ.
Αλλά, θα γίνει καλύτερα η δουλειά.
Και με τη συνεργασία θα εξελιχθούν τα ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ που έχουμε σε μία Ακαδημία 10 αγωνιστικών ομάδων και 12 τμημάτων.
Η Ακαδημία δεν έχει...εισπρακτικό σκοπό.
Αλλωστε, εμάς στο  Πορφύρα...καταφέρνουμε και μας βάζει μέσα...
Επειδή, έχουμε ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
Οπως συμφωνήθηκε απο τα μέλη της Επιτροπής Γονέων Αγγελο Ζαννή, Τασούλα Λιάρου, Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Νίκο Δελαγραμμάτικα και απο τους προπονητές και προπονήτριες Βασίλη Πανδή ( προπονητής Γυναικείας Ομάδας ) , Γιάννη Μπογιατζόγλου ( Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας ), Πόπη Καλλή, Νίκη Μανωλάκου, Στέλλα Μουστάκη, Δώρα Γκολφινοπούλου, Μαρία Δελαγραμμάτικα, στην καθιερωμένη, πλέον, συνάντηση μας, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να γίνει ακόμα πιο αποδοτική προσπάθεια στις υποδομές του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Και με απλά λόγια.
Επειδή εμείς δεν κάνουμε μεταγραφές στην Ακαδημία μας, αλλά, βασιζόμαστε μόνο στα δικά μας παιδιά,  τόσο απο φιλοσοφία αλλά και για να ελέγχεται και η πρόοδος τους, αν δεν τα καταφέρουμε να βγάλουμε κορίτσια για την γυναικεία ομάδα, ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ.
Η μαγκιά δεν είναι να έχεις τον Πορφύρα στην Α1, αλλά, να ξέρεις ότι απο τις 14 αθλήτριες του, όχι μόνο οι 6, όπως σήμερα, αλλά, οι 8-9 είναι απο την Ακαδημία του.
Διαφορετικά, είσαι διαχειριστής της μιζέριας και του εικοσάρικου της συνδρομής.
Και εμείς δεν έχουμε μάθει στη ζωή μας να είμαστε έτσι.