Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η παράδοση συνεχίσθηκε....

Συνεχίσθηκε απόψε η κακή παράδοση που έχει ο Πορφύρας, όταν αγωνίζεται στο κλειστό του Αγίου Τρύφωνα, με την Ευρυάλη.
Οι Κορασίδες Δ έχασαν με 3-0 σετ απο τις Κορασίδες Γ της Ευρυάλης, αν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει αποτέλεσμα, με την απόδοση που είχαν στο δεύτερο σετ, το οποίο κρίθηκε και εξαιτίας δύο σφαλμάτων του διαιτητή, σε καταλογισμό άουτ σε επιθέσεις της γηπεδούχου.
Σε αυτό το γήπεδο, με τον συγκεκριμένο φωτισμό, είναι αδύνατο, πάντως, να μην κάνει λάθη στα άουτ ο διαιτητής. Απλώς, έτυχε να είναι και τα δύο σε βάρος του Πορφύρα, σε κρίσιμα σημεία του ίδιος, καθοριστικού σετ.
Αυτή τη φορά, η απόδοση της ομάδας μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Μπορούμε και πρέπει να παρουσιάζουμε θετικότερη εικόνα.
Τα παιδιά, ωστόσο, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, θα τα στηρίζουμε μέχρι τέλους.
Είναι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Κορασίδων, με δύσκολο ανταγωνισμό ενώ μέχρι πριν απο 8 μήνες δεν είχαν καν παίξει σε επίσημο αγώνα.
Θα είμαστε κοντά τους, όπως μέχρι τώρα.
Ευχάριστο το γεγονός ότι έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Πορφύρα, 3 παιδιά.
Οι Καμπόλη, Σπυράκου, Χάλαρη.
Τα σετ ήταν 25-12, 25-22 και 25-11.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μαρία Δελαγραμμάτικα ) Κατσίνα, Φερεντίνου, Θωμοπούλου, Ε.Βλάσση, Κ.Δράκου, Παναγιωτοπούλου, Γαμπιεράκη, Γκιάκου, Γόμπου, Σπυράκου, Καμπόλη, Χάλαρη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Οι γονείς των παιδιών που αγωνίσθηκαν με την Ευρυάλη, θα πρέπει να βρίσκονται στις 1.30 μ.μ. στο ΣΕΦ, στην ώρα δηλαδή της προπόνησης, προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του τμήματος κ.Δελαγραμμάτικα, για ζητήματα που αφορούν τις Κορασίδες Δ.