Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Το βόλει Γυναικών του Πορφύρα στον ΄΄Καλό Ποιμένα΄΄

Αντιπροσωπεία του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα επισκέφθηκε την Στέγη Ανηλίκων Πειραιά ΄΄Καλός Ποιμήν΄΄και πρόσφερε δώρα, μα κυρίως συντροφιά και χαμόγελο, στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ιδρυμα, που έχει ανάγκη την συμπαράσταση και βοήθεια όλων μας.
Βόλει σημαίνει πολιτισμός και το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα,  σταθερά προσανατολισμένο στη σύζευξη αθλητισμού και κοινωνίας, επιβεβαίωσε με αυτή την κίνηση αγάπης , με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, τις αξίες και τις αρχές του.
Στον ΄΄Καλό Ποιμένα΄΄, που είναι στολίδι αγάπης χάρις στην εθελοντική προσφορά ανθρώπων που νοιάζονται για τα παιδιά που οδηγούνται εκεί, πήγαν από το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, οι έφοροι του τμήματος Τασούλα Λιάρου, Δέσποινα Σταθάκη, Αγγελος Ζαννής, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Βασίλης Πανδής, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Αννα Μαρία Θεοχάρη, η αρχηγός των Κορασίδων μας  Μαρία Χονδρουδάκη και οι αθλήτριες των Παγκορασίδων μας Ελένη Ζαννή, Γεωργία Σπυράκη, Τζίνα Τριανταφύλλου.
Μακάρι, να είμαστε καλά και να έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά, το συντομότερο, δίπλα στα παιδάκια του ΄΄Καλού Ποιμένα΄΄ και σε κάθε παιδί που χαμογελά με το δώρο του, αλλά, κυρίως, μας δίνει δύναμη, κουράγιο και λάμψη ψυχής και καρδιάς.
Με τις δυνάμεις μας, θα κάνουμε πάντα αυτό που μας δίνει χαρά και υπερηφάνεια, γιατί εδώ είμαστε για να υπηρετούμε την κοινωνία και να προσφέρουμε στα παιδιά.
Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του Ιδρύματος κα Αγγελική Κουζούμη. Αριστη στο σπουδαίο κοινωνικό έργο της, υποδειγματική οικοδέσποινα, μακάρι να υπήρχαν παντού τέτοιοι άνθρωποι.

Υ.Γ.
Τα πρόσωπα των παιδιών, δεν διακρίνονται, κατόπιν επεξεργασίας των φωτογραφιών από μέρους μας. Μας ενδιαφέρουν, άλλωστε, μόνο οι αγγελικές ψυχούλες τους.