Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Νικηφόρα πρεμιέρα για τις Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα

Οπως τελείωσαν την πρώτη φάση, έτσι ξεκίνησαν την δεύτερη οι Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα. 
Με νίκη, αυτή την φορά απέναντι στην Δραπετσώνα, στο Σαλπέας, με 3-1 σετ.
Τα σετ ήταν : 25-14, 18-25, 25-23. 25-23.
Το τρίτο και το τέταρτο σετ κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού, με διαδοχικές ανατροπές σε μεγάλες διαφορές στο σκορ.
Στο τρίτο σετ, η Δραπετσώνα είχε προηγηθεί με 14-8, αλλά, κυριάρχησε ο Πορφύρας με επιμέρους σκορ 17-11, στη συνέχεια, με την ΑΡΙΣΤΗ συμπαράσταση των φίλων του, που ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΣΜΙΟΙ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ σε όλα, όπως και εκείνοι οι οποίοι ακολούθησαν την Δραπετσώνα στο Σαλπέας, καθώς, οι...ζωηροί από την γειτονική ομάδα, έμειναν σπίτι και δεν ήλθαν στο γήπεδο μας.
Η εικόνα του τέταρτου σετ ξεγέλασε, καθώς ο Πορφύρας δεν κράτησε το προβάδισμα που είχε πάρει με 17-12, βρέθηκε να χάνει με 21-23, με επιμέρους σκορ 11-4 για τους φιλοξενούμενους, μετά από διαδοχικά δικά μας λάθη, αλλά, πήρε το σετ και την νίκη με 25-23.
Πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι, με μαχητικό πνεύμα και πλούσιο χρόνο συμμετοχής για όλες τις αθλήτριες μας, καθώς, παρουσιάσθηκαν διαφορετικά σχήματα, με πολύ καλή διαχείριση του έμψυχου υλικού.
Μπράβο στα παιδιά μας για την προσπάθεια και την άξια επιτυχία για την οποία ΟΛΟΙ πρέπει να χαμογελούν και να χαίρονται, καθώς υπήρχε καθολική συμβολή στην νίκη, όμως, συγχαρητήρια και στην Δραπετσώνα για την εμφάνιση της και το ήθος του προπονητή της, που κέρδισε για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο την εκτίμηση μας.
Γουρλής ο αδελφός της Μαρίας Περέιρα. Να μας ξανάλθεις...Αλλά, πως να χάναμε σε αυτό το ματς, καθώς, ήταν στο γήπεδο και ο άλλος γουρλής, ο αδελφός της Μαριάντας Κατσίνα, της αθλήτριας μας που είχε ΄΄κρύο αίμα΄΄σε καίρια σημεία.
Η οκτάχρονη Εύα Κογκαλίδη κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα. Εχασε από την ξαδέλφη της, προπονήτρια του Πορφύρα, αλλά, είναι βέβαιο ότι θα παίξει βόλει σε καλό επίπεδο.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λιάκου-Τούντα, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν ήταν.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μαρία Δελαγραμμάτικα ) : Κυριακοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Κοκοσιώτη, Γκιάκου, Βαρθολομάτου, Κατσίνα, Γαμπιεράκη, Ε.Βλάσση, Κωστούρου, Περέιρα, Ζάρκου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ( Αλέξης Μεσσάλας ) :  Λεούση, Καζάκου, Κάγιαλη, Μαρμαρινού, Κ.Λεκάι, Ε.Λεκάι, Σ.Βένεκε, Μ.Βένεκε, Δ.Μπουλούμπαση, Σωτηρίου, Ε.Κογκαλίδη.