Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Mπράβο σε όλα τα παιδιά !!!



                                 «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ»   Γυμνασίων Πειραιά 2016

           Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με το Γυμνάσιο της  Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne D Arc και υπό  την αιγίδα του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά οργάνωσαν  αθλητικές συναντήσεις μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων από τις 28 Μαρτίου μέχρι και τις 7 Απριλίου.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία:
18 σχολεία
41 ομάδες
492 μαθητές και μαθήτριες
           Τα σχολεία που συμμετείχαν : 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 9ο Πειραιά,  1ο και 2ο Καλλίπολης, Ζάννειο, Γυμνάσιο  Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, 5ο Κερατσινίου, 8ο Κορυδαλλού, Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων Θεμιστοκλής, Ιωνίδειος, Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου, Ράλλειος και Jeanne D΄ Arc, κληρώθηκαν σε Ομίλους για να παίξουν παιχνίδια μεταξύ τους.
           Η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων πραγματοποιήθηκε  στο θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D΄ Arc
Στο βόλει κοριτσιών, την πρώτη θέση πήρε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Καλλίπολης, που αποτελείτο σχεδόν στο σύνολο της από αθλήτριες του Πορφύρα. Μάλιστα, προκρίθηκε στον τελικό αποκλείοντας στον...εμφύλιο, την ομάδα του 2ου Γυμνασίου Καλλίπολης, που επίσης συγκροτείται στη συντριπτική πλειοψηφία, από αθλήτριες του Πορφύρα.
Στον τελικό, το 1ο Γυμνάσιο επικράτησε της ομάδας της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne D Arc, που στην 12άδα της είχε 6 βολειμπολίστριες του Πορφύρα.
 Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στους αγώνες και την προσπάθεια τους και συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το ήθος και το ενδιαφέρον τους.