Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Μπράβο παιδιά !

Εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια του Σαββατόβραδου, απέναντι στον Αλιμο, σε αγώνα με 5 σετ, η ομάδα μας των Παγκορασίδων Γ  πήγε το πρωί στην Ηλιούπολη, ώστε να παίξει την πρόκριση στο Final 4, απέναντι στους γηπεδούχους, που είχαν εύκολη νίκη χθες σε βάρος της Δραπετσώνας και ένα 24ωρο ανάπαυσης, αλλά, δίχως καθαρό μυαλό και  χωρίς ψυχολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του αγώνα, ήλθε ο αποκλεισμός με 3-1 σετ.
Θα προκρινόταν όποια ομάδα κέρδιζε, με όποιο σκορ. Στο βόλει, η ισοπαλία, ακόμα, δεν έχει εφευρεθεί.....
Ομως, στις Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κέρδισαν με το σπαθί τους μία θέση μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, στην Κατηγορία τους.
Η νευρικότητα και το άγχος για την πρόκληση, αποτυπώθηκαν στα, πάρα πολλά, χαμένα σερβίς, όμως, αν σκεφθεί κανείς ότι από τα 11 παιδιά, τα 4 πρώτη φορά αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα και εάν αναλογισθεί πως και από ποιά βάση ξεκίνησαν, το πρόσημο, μόνο θετικό μπορεί, αναμφίβολα, να είναι.
Λύγισαν από την πίεση των στιγμών, αλλά, όσα πέτυχαν είναι αξιέπαινα, όπως και ο χαρακτήρας και η αγωνιστικότητα τους.
Δυό λόγια που ακούσαμε από γονείς αθλήτριας μας, που αγωνίσθηκε τραυματισμένη, είναι βάλσαμο στη ψυχή μας. Μίλησαν σωστά και αθλητικά στο παιδί τους, είπαν ενθαρρυντικές κουβέντες σε όλα τα παιδιά. Μπράβο σας...
Αγωνισθήκαμε, αλλά, χάσαμε. Ομως,  μείναμε με ψηλά το κεφάλι.
Σήμερα, στο τρίτο σετ, ο Πορφύρας ήταν πίσω στο σκορ με 16-7, 21-15 και 22-17 και κέρδισε με 26-24. Αυτό ήταν το σετ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ Πορφύρα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μαρία Δελαγραμμάτικα ) : Παναγιωτοπούλου, Κοκοσιώτη, Περέιρα, Κυριακοπούλου, Γιαννέλη, Γκιάκου, Ε.Βλάσση, Γαμπιεράκη, Κωστούρου, Βαρθολομάτου, Ζάρκου.