Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο Πορφύρας ΠΑΝΤΑ θα είναι ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Ο Πορφύρας προσπάθησε, αγωνίσθηκε, αλλά, δεν απέφυγε την 8η εκτός έδρας ήττα του στην 10η αναμέτρηση του ως φιλοξενούμενος στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών, καθώς, έχασε στη Θεσσαλονίκη από τους Μακεδόνες με 3-2 σετ.
Στο δεύτερο σετ ο Πορφύρας ήταν μπροστά στο σκορ με 23-24 αλλά το έχασε με 26-24 και στο τάι μπρέικ το προβάδισμα μας με 5-8 και 11-12 ανετράπη σε 15-12.
Ο Πορφύρας πλήρωσε τα λάθη του σε κρίσιμα σημεία και τις απουσίες από τραυματισμούς ( Φωτεινού, Νικολάκη, Ευθυμιάδη ) ενώ οι Μακεδόνες διαχειρίστηκαν καλύτερα τις δικές τους οριακές στιγμές.
Άψογη η διαιτησία των Γεωργιάδη-Δημητρίου.
Η διοίκηση των Μακεδόνων συμπεριφέρθηκε πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια, αλλά, ενήλικες οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας δεν θέλησαν να δεχθούν ότι ο Πορφύρας παίζει πάντα ΜΟΝΟ για την αξιοπρέπεια του και αποδοκίμαζαν συνεχώς, μετά το τρίτο σετ, τις νεαρές αθλήτριες μας ενώ στο τέλος του πρώτου σετ έγινε φραστική επίθεση από την εξέδρα σε αθλήτρια μας που αγωνιζόταν στο παρελθόν στους Μακεδόνες.
Και στο τέλος ακούσαμε και ειρωνικές...ευχές για " καλό ταξίδι " ενώ είχαν προηγηθεί διαρκή παράπονα, με μορφή πίεσης, προς την διαιτησία.
Τα " ου " δεν ταιριάζουν στον Πορφύρα, ούτε όλα τα άλλα.
Εμείς αναλαμβάνουμε στο Σαλπέας την ευθύνη για το κοινό μας και δεσμευόμαστε ότι όποτε ξαναβρεθούμε στον Πειραιά, θα φιλοξενήσουμε άριστα την ομάδα των Μακεδόνων, χωρίς αποδοκιμασίες και ψυχολογική πίεση σε ανήλικες και ενήλικες αθλήτριες, είτε έχουμε αγωνία για το ( πιθανώς καθοριστικό ) αποτέλεσμα, είτε όχι.
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
Βόλεϊ παίζουμε, όχι ποδόσφαιρο.
Και έχουμε να κάνουμε με Γυναίκες.
Ο Πορφύρας συνεχίζει ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ τον αγώνα για την 6η θέση στην Α1.