Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Υπενθύμιση

Μία χρήσιμη υπενθύμιση, τώρα που ξεκίνησαν ( και ) οι 6 ομάδες των Παγκορασίδων μας :
Τα αποτελέσματα μπορεί να επηρεάζουν τα συναισθήματα, αλλά, δεν διαμορφώνουν φιλοσοφία και στρατηγική.
Οπότε, πάντα κρατάμε χαμηλούς τόνους, ανεξάρτητα από το ποιόν νικήσαμε ή από ποιόν χάσαμε και κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και πως θα γίνουμε καλύτεροι.
Ωστε να πάμε ...κόντρα στο ελληνικό DNA, σύμφωνα με το οποίο, στις χαρές ψηλώνουμε από ενθουσιασμό και στις ήττες ψάχνουμε να δούμε ποιός φταίει, γιατί εμείς...αποκλείεται να έχουμε ευθύνη.
Οπως αρχίσαμε το πρωτάθλημα με 5 νίκες και ήττα μόνο για τις Ε, τις πιο μικρούλες μας, έτσι είναι πιθανό να έλθουν και οι αναποδιές.
Η αξία της νίκης του Πορφύρα είναι, πάντα, μεγάλη, όποιον και αν κερδίζει, γιατί τα παιδιά μας εκπαιδεύονται να παίζουν σωστό και όμορφο βόλεϊ, με την προοπτική, όσα έχουν υπομονή, επιμονή, εξέλιξη και διάρκεια, να φθάσουν στην Γυναικεία ομάδα μας, η οποία θέλουμε να στηρίζεται στην Ακαδημία της.
Η σημασία της ήττας, όμως, μερικές φορές, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
Για αυτό, ας το διασκεδάζουμε, με στόχο το επόμενο παιχνίδι, λίγα λόγια, φειδώ στις θριαμβολογίες  γιατί απευθυνόμαστε σε παιδιά, που εύλογα δεν  μπορούν να  διαχειρισθούν έντονα συναισθήματα και πάμε να χαρούμε την πρόοδο και το χαμόγελο τους.
ΥΓΕΙΑ μόνο να έχουν τα μικρά μας !!