Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ακόμα μία νίκη για τις Παγκορασίδες του Πορφύρα

Με 3-0 σετ νίκησε η ομάδα βόλει των Παγκορασίδων του Πορφύρα στην Ηλιούπολη τον ΑΣΗ.
Σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου ο ΑΣ Ηλιούπολης ήταν βελτιωμένος αλλά και ο Πορφύρας είχε ουσιαστικά προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ωστόσο καταφέραμε να διαχειρισθούμε με επιτυχία.
Εξυπνη η έμπνευση της προπονήτριας μας Πόπης Χατζηκωνσταντή η οποία χρησιμοποίησε σε ρόλο λίμπερο την Μαρία Δαρδακούλη.
Ολα τα κορίτσια μας ήταν πολύ καλά και βαδίζουν σε δρόμο που χαρίζει στις ίδιες καμάρι και ικανοποίηση και σε εμάς ελπίδα.
Μετά και απο αυτή την, καθαρή, νίκη ο Πορφύρας παραμένει δεύτερος στην βαθμολογία του Ομίλου του στην ΕΣΠΕΔΑ.
Βέβαια, είναι να τρελαίνεσαι με το...άστρο μας. Τη χρονιά που εμείς είμαστε δεύτεροι, αποφασίσθηκε να περνά στο φάιναλ φορ μόνο ο πρώτος αντί να υπάρχει ενδιάμεση φάση....
Δηλαδή, εμείς είμαστε ικανοί να ανέβουμε στην Α2 ( ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ) και εκείνη τη χρονιά να αποφασισθεί η αναστολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων επειδή δε θα υπάρχει οικονομική δυνατότητα για τη διεξαγωγή τους.
Τα σετ σήμερα ήταν 18-25, 23-25 και 18-25.
Στο δεύτερο σετ ο ΑΣΗ ήταν μπροστά στο σκορ με 23-21, αλλά, η εμπειρία του Πορφύρα έπαιξε τον ρόλο της και γύρισε το παιχνίδι.
Για να γίνουμε σαφείς, η εμπειρία προκύπτει απο την επιλογή της ομάδας μας να παίζουμε πάντα και σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τις μικρότερες ηλικίες με συνέπεια να έχουν συμμετοχή πολλούς επίσημους αγώνες τα παιδιά, ακόμα απο τα 10 τους.
Καλή συνέχεια στον ΑΣΗ που έχει εξαιρετικούς ανθρώπους στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του.
Αποδεικνύεται ότι σε μία περιοχή μπορούν να ζήσουν 3 ομάδες βόλει γυναικών, αρκεί να υπάρχει μεράκι και διάθεση αλλά και να επιδεικνύεται ενδιαφέρον απο τον τοπικό Δήμο με τη δημιουργία γηπέδων και σχολείων με γυμναστήρια και όχι με...αμφιθέατρα για να κόβουμε σε αυτά την βασιλόπιττα και να τα ανοίγουμε ξανά του χρόνου, μη μας τα ...ματιάσουν κιόλας...
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α.Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Παλημέρη, Τζερεφού, Γεροκούνα, Παπαδήμα, Δαρδακούλη, Λιάρου, Καρβούνη, Ζαννή, Παυλίδου, Ντονάδου.