Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Να ποιό ε'ιναι το μεγαλείο της δύναμης

Με συγχωρείτε για τον προσωπικό χαρακτήρα της ανάρτησης, αλλά, θα καταλάβετε ότι μπορεί να μας αφορά όλους.
Ενα κορίτσι 19 ετών, που ήλθε απο την Λάρισα στην Αθήνα, για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, είναι απο χθες το πρωί η αρχηγός της οικογένειας της.
Οι δύο γονείς της σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Η μητέρα της μάλιστα διαμελίσθηκε.
Η κοπελιά πρέπει να φροντίσει για τον εαυτό της αλλά και για τα δύο αδέλφια της που πηγαίνουν σχολείο στη Λάρισα και είναι ηλικίας 12 και 16 ετών αντίστοιχα.
Βρήκε τη δύναμη αυτό το παιδί, σήμερα το πρωί, πριν απο την κηδεία των γονιών της, να προσπαθεί να αναζητήσει λύσεις για την παροχή ψυτχολογικής βοήθειας στα αδελφάκια της.
Την έχει ανάγκη και η ίδια, αλλά, όπως παραδέχθηκε σε φίλη της, δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώνει συνεδρίες για την ίδια και θέλει μόνο βοήθεια για τα αδέλφια της.
Εάν απο τους αναγνώστες του μπλογκ ή απο άλλους στους οποίους θα προωθηθεί αυτό το κείμενο, απο τον έναν στον άλλο, υπάρχει γνώση  για το τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση είτε με κρατική μέριμνα είτε με ψυχολόγο που είναι δυνατό να προσφέρει την αρωγή του στα παιδιά, εθελοντικά, θα παρακαλούσα όπως επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 6972507479 ή στο 210-6886460 για να με κατευθύνει ως προς το πως πρέπει να κινηθώ.
Η Βάσω δίνει μαθήματα αυτές τις ώρες για τα όρια του μεγαλείου της δύναμης και σε εποχές πραγματικά δύσκολες, αποτελεί παράδειγμα.
Εάν μπορούμε να διευκολύνουμε ώστε μέσα απο την αλληλουποστήριξη να δώσουμε λύσεις, με όρους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, θα ήμουν υποχρεωμένος απέναντι σας.
Κανείς δε ζητά χρήματα. Μόνο μία ενημέρωση--καθοδήγηση.
Γιατί αυτά τα παιδιά θα μπορούσε να είναι τα δικά μας.

Ν.Δελαγραμμάτικας