Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο ένας τελικός έφυγε, μένουν άλλοι 5....

Με σοβαρότητα, προσοχή και σεβασμό στην πρωταγωνιστική παρουσία της, η ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα, ως τυπικά φιλοξενούμενη, νίκησε απόψε στο Σαλπέας, τον Φοίνικα με 3-0 σετ ( 10-25, 15-25, 4-25) μετά απο αγώνα 49 λεπτών.
Ετσι, τελείωσε ο πρώτος απο τους 6 τελικούς που απομένουν για τον Πορφύρα μέχρι την εξασφάλιση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Απομένουν ακόμα 5 βήματα για να ανέβουμε στο πλατύσκαλο που φέρνει φως και αλλάζει παραστάσεις και περιβάλλον, δικαιώνοντας προσδοκίες και προσπάθειες.
Ωραίες εικόνες απο ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο, σχεδόν 150 φιλάθλους μας, σε ώρα ντέρμπι Παναθηναικού--Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.
Αρκετά τα κορίτσια απο την Ακαδημία μας που ήταν στο γήπεδο, τιμητική η παρουσία της κυρίας Μέξη, συζύγου του πρόωρα χαμένου παράγοντα του Ηλυσιακού με τον οποίο είχε συνεργασθεί αρμονικά ο προπονητής μας Κώστας Γκούντας.
Η κούραση απο το ματς με την  Ηλιούπολη έμεινε σε δεύτερη μοίρα και έτσι πήραμε αυτό που θέλαμε, με καλή εμφάνιση μάλιστα.
Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Φοίνικας στερήθηκε των υπηρεσιών των τραυματιών Παναγιωτοπούλου, Χρήστου ( αθλήτριας που έχει δοθεί δανεική απο τον Πορφύρα στο γειτονικό σωματείο ) και της Καλή.
Καλή πορεία στη συνέχεια στην ομάδα του Φοίνικα.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μενεσλή--Βλάχου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ( Γκούντας ) Μανωλάκου, Τσαπούρη, Γκούρα, Μπαλή ( αρχηγός), Καράκου, Δήμα, Γρηγορίου, Θεοχάρη, Κουτσιβίτη, Χαλβατζή, Μουστάκη, Λιάρου.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ( Μυλωνάκης) Ανδρέου, Τσίμηλα, Λεμονίδου, Πριόνα, Κολοβού, Καλογερόγιαννη, Βατικιώτη, Γλυτσού, Κολώνη.