Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συγκινητική ανταπόκριση για την Κάρτα Μέλους...

Οπως σας είχαμε ενημερώσει, ξεκινά απο αύριο η διαδικασία παραγγελιών και διάθεσης της Κάρτας Μέλους του βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Πρόκειται για μία προσωπική κάρτα, κάθε κάτοχος θα έχει τη δική του Κάρτα Μέλους, με το ονοματεπώνυμο του.
Αύριο θα σας ενημερώσουμε για τις 3 πρώτες επιχειρήσεις που δέχθηκαν να προσφέρουν ΣΟΒΑΡΕΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ εκπτώσεις με τη χρήση της Κάρτας Μέλους του βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα κλείσουμε ακόμα 4 συμφωνίες και έπεται συνέχεια.
Στόχος μας είναι να δώσουμε ΠΛΗΡΗ ανταποδοτικότητα σε εκείνους κι εκείνες που θα θελήσουν να δώσουν 20 ευρώ για ένα χρόνο, ώστε να αποκτήσουν αυτή την Κάρτα Μέλους.
Η συγκεκριμένη Κάρτα θα ταυτίζει τον κάτοχο της με την ομάδα και το τμήμα , θα διαρκεί έως την 1η Απριλίου 2013 και τα έσοδα της θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του τμήματος.
Η διαχείριση των εσόδων θα γίνεται απο τους εφόρους Προμίνι--Μίνι--Παγκορασίδων.
Το βόλει γυναικών του Πορφύρα θα ζήσει και θα προχωρήσει ΜΟΝΟ αν το αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο η τοπική κοινωνία κι αν οι πολλοί δίνουν απο λίγα.
Διαφορετικά, θα χτίζουμε στην άμμο και μια ημέρα θα γυρίσουμε πίσω το βλέμμα μας και δε θα έχει μείνει τίποτα...
Η ανταπόκριση είναι ήδη σπουδαία και είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν 20 προεγγραφές αν κι οι κάρτες θα μας παραδοθούν απο την εταιρεία την Δευτέρα το πρωί.
Σε ότι αφορά τις προσφορές, θα ακολουθήσουμε την πολιτική των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ και για αυτό άλλωστε θα υπογραφούν σχετικές δεσμευτικές συμφωνίες με τους επιχειρηματίες, ώστε να είμαστε όλοι σίγουροι για ότι συμφωνήσαμε.
Σε μία εποχή ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ, είναι συγκινητικό ότι απλοί άνθρωποι σπεύδουν να δώσουν βοήθεια στην γυναικεία ομάδα μας αλλά και στις υποδομές, ώστε να υπάρχει ισσοροπία σε αυτό το αθλητικό οικοδόμημα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι παλεύουμε.
Σημειώνεται ότι ορισμένες επιχειρήσεις έχουν δραστηριότητα κι εκτός Πειραιά, καθώς μας ενδιαφέρει να πωληθούν Κάρτες Μέλους κι εκτός της πόλης και του Δήμου μας.
Αυτή η αθλητική οικογένεια, θα προχωρήσει και σε άλλες καινοτομίες.
Προς το παρόν, πάμε με αυτή την Κάρτα Μέλους, που πράγματι, είναι ...πολύ ΠΟΡΦΥΡΑΣ.
Εδώ, σε εμάς, τα πράγματα είναι απλά.
Ωστόσο, ένα ...σλόγκαν θα ήθελα να το αναφέρω.
Γιατί το έχω στο μυαλό μου κι αυτό είναι που προσπαθούμε να μεταδώσουμε σε όλες κι όλους.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ,
Αυτό είναι όλο.


Ν.Δελαγραμμάτικας