Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καλή προσπάθεια απο την Ομοσπονδία

Εφόσον προχωρήσει σωστά και με διάθεση συνεργασίας το πλάνο της εξάπλωσης του προγράμματος ''Παίζω βόλει'' στα σχολεία, τότε, η Ομοσπονδία θα έχει πράγματι βοηθήσει άμεσα τις ομάδες και κυρίως τα παιδιά.
Οπως σας είχαμε ενημερώσει απο χθες, στάλθηκε απο την ΕΟΠΕ σε όλες τις Ενώσεις της έγγραφο με το οποίο ζητά απο τα σωματεία να ορίσουν, έως τις 28 Μαρτίου, τον υπεύθυνο του προγράμματος απο την πλευρά τους, ώστε να υπάρξει εκπαίδευση του απο τον Τοπικό Συντονιστή του προγράμματος, ανά Ενωση.
Θα ακολουθήσουν επισκέψεις του υπευθύνου της ομάδας στα σχολεία με στόχο την προώθηση του βόλει, σε συνεργασία με τους γυμναστές των σχολείων.
Ο Πορφύρας έχει δουλέψει συστηματικά σε αυτή την κατεύθυνση κι ήδη απο τις 2 Απριλίου ξεκινά, παράλληλα, το δικό του πρόγραμμα '' Γνωριμία με το βόλει''.
Η κίνηση της Ομοσπονδίας είναι καλή και μένει να δούμε πως θα υποστηριχθεί απο τις Ενώσεις γιατί θα είναι κομβικής σημασίας η επιλογή του Συντονιστή του προγράμματος.
Θα θυμάστε ότι με σειρά κειμένων μας είχαμε προτρέψει την Ομοσπονδία να συνεργασθεί με τα σωματεία και ανάλογες προτάσεις είχαμε καταθέσει στην ΕΟΠΕ, ώστε να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα ''Παίζω βόλει'' με δυναμική και όχι με αποσπασματική προσέγγιση.
Οι προπονητές μας Γκούντας και Τσουρουγιάννης και 2 αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας θα συνεργασθούν για να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός μας για την ανάπτυξη.