Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Οι θέσεις της ομάδας μας

Συνοπτικά, τοποθετούμαστε, ως τμήμα βόλει, ως προς το σκεπτικό με το οποίο αντιμετωπίζουμε την κατάσταση που διαμορφώνεται για τον Πορφύρα, με βάση τα σημερινά δεδομένα.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα ως προς την άνοδο στην Α2. Απο εμάς εξαρτάται, αλλά, ο σεβασμός και η προσοχή και στους 6 τελικούς που μας περιμένουν, είναι δεδομένα ως στοιχεία προσδιορισμού της παρουσίας μας.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ιδιαίτερη χαρά για την πρόοδο των ομάδων της Ακαδημίας μας και για την ενίσχυση της βάσης στις υποδομές μας.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι θα προχωρήσουμε με το ίδιο πνεύμα συλλογικότητας, όπου πολλοί δίνουν ότι μπορούν και κανείς δεν τα περιμένει όλα μόνο απο έναν.
ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ την ανάπτυξη του βόλει γυναικών σε όλο τον Δήμο Πειραιά, με ενδυνάμωση των υποδομών μας.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ μαζί με τον Πορφύρα να ανέβει κατηγορία και η Ηλιούπολη. Το αξίζει και το θέλουμε.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ότι αυτή η δουλειά που γίνεται στον Πορφύρα θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο εκείνους οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας, με έργα.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ τεράστιο σεβασμό στις προσπάθειες που κάνουμε εδώ και 5 χρόνια και για αυτό δεσμευόμαστε ότι θα μείνουμε προσγειωμένοι, συνετοί και δίχως ποτέ να ξεχάσουμε ότι πρώτα και πάνω απο όλα ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ότι ορισμένοι έχουν επιφυλάξεις για το τι μπορεί να πετύχει, εν γένει, ο Πορφύρας στο βόλει. Το πρώτο που θέλουμε είναι ''να φτιάξουμε φανέλλα''.Ολα τα άλλα θα έλθουν.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ στην ανάπτυξη των υποδομών μας γιατί αυτή διασφαλίζει τη διαχρονικότητα και τη διάρκεια. Θέλουμε, τώρα, τη συμπαράσταση και την βοήθεια για τα απλά και καθημερινά που αξίζουν όσο όλο το χρυσάφι του κόσμου.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ για το αύριο σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα μας. Οι επιτυχίες δημιουργούν υποχρεώσεις. Κυρίως, ωστόσο, το παρελθόν των άλλων διδάσκει τι πρέπει να αποφύγεις εσύ, ώστε να πατήσεις πιο στέρεα και αρμονικά.

Ν.Δελαγραμμάτικας