Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Εδώ κάναμε λάθος....

Μεταφέραμε απο το σάιτ της ΕΣΠΕΔΑ την βαθμολογία του Ομίλου κατάταξης των Νεανίδων, αλλά, στην πραγματικότητα, αντιγράψαμε το λάθος του συστήματος της Ενωσης μας.
Επειδή για πρώτη φορά έγινε Ομιλος κατάταξης, προφανώς, το πρόγραμμα της ΕΣΠΕΔΑ δεν είχε πάρει τις σωστές παραμέτρους και αντί να έχει στη δεύτερη θέση την Ευρυάλη, παρουσίασε τον Θρίαμβο.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 12 πόντους, αλλά, η Ευρυάλη νίκησε στον αγώνα της με τον Θρίαμβο και σε ισοβαθμίες ακόμα και στους Ομίλους κατάταξης, πρώτη προτεραιότητα υπάρχει για τα μεταξύ των 2 ομάδων παιχνίδια.
Οπότε , στην βαθμολογία η κατάταξη είναι

1. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
2.ΕΥΡΥΑΛΗ
3. ΘΡΙΑΜΒΟΣ

Φίλους έχουμε στον Θρίαμβο ( κυρίως τον πρώην προπονητή μας Μανώλη Αποστολογιωργάκη) αλλά το ίδιο ισχύει και για την Ευρυάλη, με την οποία κοντεύουμε να...αδελφοποιηθούμε, τόσα παιχνίδια που δίνουμε κάθε χρόνο σε Κορασίδες,Νεάνιδες, Γυναίκες με την ομάδα του  Γιώργου Πάγκαλου, της σπουδαίας προπονήτριας Μένης Μιχαηλίδου, της παλιάς αθλήτριας μας Μάρας Μανώλη   και των κοριτσιών που μεγαλώνουν μαζί με τα δικά μας, με τα οποία παίζουν απο τα...12 τους....
Πάνω από όλα όμως, υπάρχει υποχρέωση για ακριβή  πληροφόρηση.
Μία φορά κάναμε ....clopy paste και την πατήσαμε....

Ν.Δελ.