Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Την προλάβαμε την μπόρα...

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι πάντα ότι πιο ευχάριστο την Κυριακή, ωστόσο, τουλάχιστον προλάβαμε την μπόρα που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά.
Τα 12 Μίνι του Πορφύρα που πήγαν στην Αργυρούπολη για να παίξουν με τα Μίνι του ΑΟΝΑ πέρασαν όμορφα, έπαιξαν για 2 ώρες, οι γονείς τους κινητοποιήθηκαν, με τον Παναγιώτη και τον Τάκη αλλά και τους άλλους κυρίους να έχουν αναδειχθεί σε μοναδικούς συνεργάτες, τα παιδιά αγωνίσθηκαν με πείσμα και αποτελεσματικότητα και εντέλει όλοι περάσαμε όμορφα. Ειδικά μετά απο το αρχικό μούδιασμα όχι μόνο με το...αχανές για εμάς γήπεδο αλλά και με τις διαφορετικές μπάλλες που επίσης είναι όμορφες και χρηστικές αλλά πιο μαλακές σε σχέση με τις δικές μας.
Αριστη η φιλοξενία της Αργυρούπολης, απο τον επικεφαλής του βόλει Γιώργο Χειλαδάκη και τον προπονητή των Ακαδημιών Μιχάλη Παπανικολάου.
Συνεχίζεται η καλή δουλειά απο τον προπονητή μας Γιάννη Τσουρουγιάννη.
Ραντεβού για προπόνηση στα Μίνι το ερχόμενο Σάββατο, κανονικά, στις 10 το πρωί. Ορισμένα κοριτσάκια ήδη ενημέρωσαν ότι πάνε στους παππούδες στο χωριό ή σε κατασκήνωση. Καλό καλοκαίρι να ΄χουν και με το καλό να τα ξαναδούμε.
Με τα άλλα συνεχίζουμε μέχρι τις 26 Ιουνίου.