Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Καμπ για παιδάκια από το Μαρκόπουλο

Αθλητικού camp για volley που  απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου διοργανώνει ο Α.Ο. Μαρκοπούλου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου στο Μαρκόπουλο, από 27 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2011. Τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 13 ετών θα έχουν ημερήσιο πρόγραμμα από τις 09.00 μέχρι και τις 14.00, ενώ το camp απευθύνεται και σε κορίτσια από 14 έως 17 ετών με ημερήσιο πρόγραμμα 17.00 μέχρι 21.00.
''Πρόκειται για μια επιθυμία μας να ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες του συλλόγου μας στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων αλλά και της υπόλοιπης Αττικής σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα που τόσα χρόνια ως σύλλογος υπηρετούμε. Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, δηλώνοντας ότι η διδασκαλία και εκμάθηση των βασικών τεχνικών του αθλήματος μπορούν να συνυπάρξουν με το παιχνίδι και την διασκέδαση'' μας τόνισαν οι υπεύθυνοι του πιο επιτυχημένου αθλητικού συλλόγου στην Ανατολική Αττική,
Καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία του camp είναι η οργάνωση και καθημερινή διδασκαλία των μυστικών του volley από καταξιωμένους προπονητές του χώρου με πρωτεργάτη τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου και πρώην ομοσπονδιακό της Εθνικής Ελλάδος κ. Λυκούδη Γιώργο (προπονητής βόλεϊ ΤΕΦΑΑ), ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους Γιαμαλή Δημήτριο προπονητή βόλεϊ ΤΕΦΑΑ και βοηθό προπονητή της Γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου, Καλαρά Μαρία προπονήτρια βόλεϊ ΤΕΦΑΑ, νυν Ομοσπονδιακή προπονήτρια (Β') της Εθνικής Κορασίδων,προπονήτρια κλιμακίων ΕΣΠΑΑΑ και υπεύθυνη ανάπτυξης και ακαδημιών ΑΟ Μαρκοπούλου καθώς και τις Πολυμερά Ιωάννα και Τσαπραλή Χριστίνα προπονήτριες βόλεϊ ΤΕΦΑΑ και προπονήτριες ακαδημιών του ΑΟ Μαρκοπούλου.
Στους συμμετέχοντες αθλητές θα παρέχονται καθημερινά ελαφρύ γεύμα, χυμοί και νερά καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια. Στον χώρο θα υπάρχει επίσης συνεχής φυσιοθεραπευτική κάλυψη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται καθημερινά στο κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου καθώς και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6974023334 6944417803 μέχρι την Παρασκευή 24/6/2011
Ο ΑΟ Μαρκοπούλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Μαρκοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτήν την δράση του τα τελευταία 23 χρόνια, τόσο με την παροχή των κλειστών γυμναστηρίων όσο και με την οικονομική στήριξη του, τα ΜΜΕ για την προβολή της διοργάνωσης, καθώς και την ακούραστη φίλη του συλλόγου κ. Τσέπελα Ειρήνη και την εφημερίδα ‘’Εξ’ Ανατολής’’ για την αμέριστη βοήθεια τους στην κατασκευή των γραφικών.