Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πορφύρας-Απολλώνιος την Κυριακή στις 6 μ.μ. στον μικρό τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ. Αγαπάς τον Πορφύρα ; Στηρίζεις στα δύσκολα ; Ελα στο γήπεδο.

Ο Πορφύρας ηττήθηκε, δίκαια, με 3-0 σετ ( 25-19, 25-14, 25-16 ) από την Ηλιούπολη στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ και έτσι θα παίξει στον μικρό τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Χωράφας, στον Αγιο Ιερόθεο, στο Περιστέρι ( ζωντανή μετάδοση από το www.sportshero.gr).
Απέναντι στον Πορφύρα θα είναι ο Απολλώνιος που επίσης ηττήθηκε, στον πρώτο ημιτελικό, με 3-0 σετ από το γηπεδούχο Περιστέρι.
Στεναχωρεί το γεγονός ότι ο Πορφύρας έπεσε αμαχητί, αλλά, τώρα οφείλουμε να ανασυνταχθούμε γιατί δεν μένει χρόνος για σκέψεις και προβληματισμούς.
Τα παιδιά, άλλωστε, χρειάζονται την συμπαράσταση μας και ψύχραιμες αντιδράσεις.
Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που κρίνει την τρίτη θέση και ελπίζουμε ότι τουλάχιστον αυτή την φορά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα δείξουμε ότι μπορούμε να  χαρούμε την εμπειρία και το παιχνίδι.
Καλή η διατησία των Βλάχου-Δαλέκου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Κ.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Συρίγου, Ε.Ζαννή, Ο.Καλογεροπούλου, Κ.Ράπτη, Τζώρτζη, Τριανταφύλλου, Σπυράκη, Μαριόλη, Παπαδοπούλου, Α.Φραγκοπούλου, Βαμβακάρη.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  ( Λίλη Χόνδρου ) : Γιοβάνη, Παπαγεωργίου, Μπόκη, Καραβαγγέλη, Καντάρη, Μπιτσίκου, Νιώτη, Μαρκάκη, Πετρουγάκη, Κουτσούκου, Χατζηγρηγορίου, Μπατή, Τσοπώκη, Ζάννου.