Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Μία ουσιαστική λεπτομέρεια !

Για τις υποδομές του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, είναι σπουδαίο ότι μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, εξασφάλισαν την συμμετοχή τους σε 3, διαφορετικά, Final 4, όταν μέχρι τον Μάιο του 2015, δεν είχαμε καταφέρει να πάμε σε τελική φάση διοργάνωσης αναπτυξιακού πρωταθλήματος.
Σπουδαίο, επίσης, είναι ότι φθάσαμε στο Final 4, με Παγκορασίδες Α, Παγκορασίδες Β, Κορασίδες Γ, δηλαδή, σε 3 διαφορετικά επίπεδα.
Προσέξτε ότι δεν είναι τα ίδια παιδιά στις αυτές ομάδες. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για μία ενιαία φουρνιά.
Σε αυτό το 12μηνο αγωνίσθηκαν ή θα αγωνισθούν στα 3  Final 4, συνολικά, τουλάχιστον, 21 αθλήτριες μας.
Οι Ανδρακάκου, Βαμβακάρη, Ε.Ζαννή, Δ.Ζήκου, Ε.Ζήκου, Κ.Καλογεροπούλου, Ο.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Μαριόλη, Παπαδοπούλου, Ράμπουα, Ράπτη, Σπυράκη, Συρίγου, Τζώρτζη, Τριανταφύλλου, Α.Φραγκοπούλου που είναι σήμερα στον Πορφύρα και οι  Βασιλειάδου, Βλάμη, Ζούπα, Σκαλτσή, οι οποίες φέτος είτε αγωνίζονται σε άλλες ομάδες ( Σκαλτσή στον Βύρωνα )  είτε δεν μετέχουν των εκδηλώσεων του Πορφύρα.
Και όλα αυτά, με την γυναικεία ομάδα μας να παίζει στην Α1 Εθνική και τα έξοδα να πολλαπλασιάζονται και το τρέξιμο να είναι αδιάκοπο, από ανθρώπους που καταξοδεύονται...
Δεν στερήσαμε ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ και ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ από την ανάπτυξη και τις υποδομές μας και για αυτό το φυτώριο ανθίζει....