Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τιμή και καμάρι για την Στέβη μας

Για το βόλει του Πορφύρα, είναι ΤΙΜΗ ότι συνδυάζει το βόλει με την εκπαιδευτική πρόοδο και ότι αναδεικνύει ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ που αποτελούν πρότυπα.
Ενα δικό μας παιδί, παιδί που ξεκίνησε από την Ακαδημία μας και καθιερώθηκε, με επιμονή και συνέπεια, στην γυναικεία ομάδα του Πορφύρα με την οποία διακρίθηκε στη φετινή σεζόν στην Α1 Εθνική κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα ( με κορυφαία εμφάνιση της εκείνη απέναντι στο Μαρκόπουλο εκτός έδρας, όπου ήταν πράγματι καταπληκτική ), η Στέβη Χαλβατζή, όχι μόνο δεν έχασε προπόνηση και αγώνα του Πορφύρα, αλλά, παράλληλα, προχώρησε άριστα με τις σπουδές της στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεμιστημίου Αθηνών από όπου αποφοιτά τώρα, ακριβώς στα 5 χρόνια ( δεν έχασε ούτε...μέρα ), με την παράδοση της πτυχιακής εργασίας της και με άριστο βαθμό.
Φέτος, η Στέβη μας, το παιδί με τον ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, έπαιζε, για τη φανέλα και το σήμα του Πορφύρα, στην Α1, δεν έλειψε από προπόνηση, ήταν εξαιρετική φοιτήτρια και παράλληλα έκανε και την πρακτική της σε φαρμακείο. Οταν θέλουμε, ΟΛΑ τα προλαβαίνουμε.
Την καμαρώνουν ως νέο επιστήμονα και ως πολύ καλή βολειμπολίστρια οι θαυμάσιοι γονείς της, η Αλέκα και ο Λεωνίδας, αλλά, επιτρέψτε μας, να είμαστε και εμείς υπερήφανοι για το παιδί μας.
Γιατί πολύ απλά, εκφράζει ότι έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας για το βόλει του Πορφύρα.
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Μπράβο Στέβη μας !!!!