Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Οδηγίες για το σημερινό Τουρνουά στον Μίλωνα

Αναφορικά με το Τουρνουά της Κυριακής, για τις υποδομές μας, στον Μίλωνα, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τα εξής :

Οι αθλήτριες των τμημάτων ΠΟΡΦΥΡΑΚΙΑ-ΘΑΛΕΙΑ θα αγωνισθούν 11-12.30. Πρέπει να είναι στο γήπεδο ( Αδαμαντίου Κοραή και Μ.Βασιλείου, Νέα Σμύρνη, δίπλα στο σχολικό συγκρότημα της ΛΑΝΣ και πίσω από το πέταλο του γηπέδου του Πανιωνίου ) στις 10.45. 
Εάν υπάρχει παιδί, συνοδευόμενο, που δεν έχει μέσο μετακίνησης, θα το περιμένουμε στο Σαλπέας στις 10.15, ώστε να το πάμε εμείς μαζί με τον/την συνοδό του. Μπορούν να έλθουν μαζί και 2-3 παιδιά, αλλά, έστω με έναν συνοδό για την παρέα τους.

Οι αθλήτριες των τμημάτων ΚΛΕΙΩ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΕΥΤΕΡΠΗ θα αγωνισθούν 12.30-2. Πρέπει να είναι στο γήπεδο ( Αδαμαντίου Κοραή και Μ.Βασιλείου, Νέα Σμύρνη, δίπλα στο σχολικό συγκρότημα της ΛΑΝΣ και πίσω από το πέταλο του γηπέδου του Πανιωνίου ) στις 12.15.
Εάν υπάρχει παιδί, συνοδευόμενο, που δεν έχει μέσο μετακίνησης, θα το περιμένουμε στο Σαλπέας στις 11.45, ώστε να το πάμε εμείς μαζί με τον/την συνοδό του. Μπορούν να έλθουν μαζί και 2-3 παιδιά, αλλά, έστω με έναν συνοδό για την παρέα τους.

Ο καιρός είναι καλός, οι εγκαταστάσεις του Μίλωνα εξαιρετικές, οι αγώνες θα είναι όμορφοι, ας μην βρούμε δικαιολογία εκεί όπου δεν υπάρχει, για να λείψουμε.
Εάν βαριόμαστε, ας στείλουμε το παιδί με άλλον γονιό ή ας το φέρουμε στο Σαλπέας και θα βρούμε εμείς λύση.
Εάν βαριέται το παιδί, ας το παρακινήσουμε να...ξεβολευθεί, γιατί το παιχνίδι χρειάζεται, δεν είναι απλή επιθυμία, είναι βιολογική ανάγκη, ειδικά μάλιστα για τα παιδιά μας του Γυμνασίου που πρέπει να έχουν ένα, ασφαλές, διάλειμμα στο διάβασμα ενόψει εξετάσεων.
Ευκαιρίες για να παίξουμε, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση, ας μην τις αφήνουμε να πάνε χαμένες.