Κυριακή 29 Μαΐου 2016






΄΄Το λιμάνι του Πειραιά, όπως καθρεφτίζεται στα μάτια των παιδιών του΄΄ήταν το θέμα της έκθεσης για όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά και αυτά συμμετείχαν με θέρμη και συνέπεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρεκόρ με 900 εκθέσεις, που χρειάσθηκε να αξιολογηθούν.
Καμαρώνουμε γιατί το  βραβείο της δεύτερης καλύτερης έκθεσης, για τα παιδιά της Δ΄Δημοτικού, όλου του Πειραιά,  πήγε σε 2 καμάρια μας, των υποδομών του βόλει του Πορφύρα, την Ιρια Σπαθούλα και την Κατερίνα Εξάρχου ( στις φωτο ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την Ιρια, την Κατερίνα και την αδελφή της Ιριας, Εβελίνα, που φουσκώνει από υπερηφάνεια, οι ευτυχισμένοι μπαμπάδες με τις κόρες τους και οι χαρούμενες μαμάδες επίσης ).
Μπράβο τους. Μεγάλη διάκριση, που δείχνει ευαισθησία για την πόλη μας, αγάπη για αυτό που αντιπροσωπεύει, δυνατότητα χειρισμού της γλώσσας, φαντασία.
Οταν όλα αυτά συνδυάζονται με τη συνέπεια στο βόλει, που βοηθά στην συγκρότηση της πειθαρχημένης σκέψης και στην απελευθέρωση δυνάμεων από το πνεύμα, που υποστηρίζεται από ένα γερό και ενεργό σώμτα, τότε γίνονται ακόμα καλύτερα.
Μπράβο στα δύο κορίτσια μας και στους γονείς τους που έχουν αναθρέψει, πριν από κάθε άλλο, παιδιά ΕΥΓΕΝΙΚΑ, που ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

ΣΗΜ. : Βόλει και Πολιτισμός πάνε μαζί. Στο βόλει του Πορφύρα, η εκπαίδευση μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και εντέλει αποδεικνύεται ότι η πρόοδος στο παιχνίδι, συνδυάζεται με την πρόοδο στα γράμματα, καθώς η μία διευκολύνει και υπηρετεί την άλλη. Οχι τυχαία....