Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η Γιοβάνη στον Πορφύρα

Στον Πορφύρα θα συνεχίσει την καριέρα της η Μάρβη Γιοβάνη. Η 29 χρονη διαγώνια (1μ80) που έπαιζε  με την ΑΕΚ στην Πρι Λιγκ, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Πειραιά με την εμπειρία της αλλά και την ευκολία που έχει στο σκοράρισμα.
Η ανακοίνωση του Πορφύρα για την Γιοβάνη που εχει περάσει τρεις φορές από Ηλιούπολη, Ένωση Βύρωνα, Πανελλήνιο, Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Θέτιδα Βούλας, ΑΕΚ, αναφέρει:

«Τρίτη και ...καλή, για τον Πορφύρα και την διεθνή διαγώνια αθλήτρια Μάρβη Γιοβάνη, η οποία συμφώνησε να μεταγραφεί στην ομάδα μας.
Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Πορφύρα.
Η γεννημένη τον Δεκέμβριο του 1989 αθλήτρια, ήταν, επίσης, μεταγραφικός στόχος του Πορφύρα το 2008, όταν έπαιζε στον Πανελλήνιο και το 2016, όταν αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη.
Το πεπρωμένο μας έφερε μαζί και το γεγονός μας χαροποιεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς η Μάρβη ( πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ) συνδυάζει τις αρετές που ενδιαφέρουν τον Πορφύρα : Ήθος, αξία, συναδελφικότητα, φιλοδοξία.

Η δήλωση της Μάρβη Γιοβάνη :

" Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέφω στη VolleyLeague με την ομάδα του Πορφύρα. Ο Πορφύρας όλα αυτά τα χρονια έχει δείξει μια σταθερότητα και σταδιακή άνοδο σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που έλαβα σοβαρά υπόψη ώστε να αποδεχθώ την πρόταση της ομάδας.
Το γεγονός ότι η επιστροφή μου αυτή συνδυάζεται με την συμμετοχή του Πορφύρα, για πρώτη φορά, σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με χαροποιεί ακόμα περισσότερο και μου δίνει κίνητρο για να προσπαθήσω να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν αυτή τη χρονική στιγμή.»