Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Χρήσιμες πληροφορίες για την Ακαδημία

 Ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για την Ακαδημία μας :

Εως και το τέλος Σεπτεμβρίου, τα παιδιά θα προπονούνται στα τμήματα ΠΟΡΦΥΡΑΚΙΑ και ΘΑΛΕΙΑ, αυστηρά με ηλικιακά κριτήρια ( Α-Β-Γ Δημοτικού στα ΠΟΡΦΥΡΑΚΙΑ, Δ-Ε-ΣΤ στη ΘΑΛΕΙΑ ) καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος ώστε να ελεγχθεί ο αριθμός τους, τώρα που έρχονται νέες αθλούμενες.

Προκειμένου να σχηματοποιηθούν τα τμήματα, μετά την 2η δοκιμαστική προπόνηση, το παιδί είτε θα εγγράφεται, είτε δεν θα επιτρέπεται να προπονηθεί ξανά μαζί μας, για έναν απλό λόγο, όσο και αν αυτό είναι σκληρό και δεν μας αρέσει διόλου : Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να φθάσουμε σε έναν ακριβή αριθμό, προκειμένου να έχουμε ολιγομελή τμήματα.

Στο Προαγωνιστικό πηγαίνουν παιδιά Α-Β-Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου.

Παιδιά ΧΩΡΙΣ δελτίο κάνουν ένα σελφ τεστ την εβδομάδα.

Τα προγράμματα της σεζόν θα γνωστοποιηθούν στα παιδιά την Τετάρτη 15/9.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό : Προσπαθούμε για τυχόν καλύτερη τιμή ράπιντ τεστ, αλλά,  προς το παρόν βρίσκουμε μόνο 18-20 ευρώ. Θεωρητικά, από Δευτέρα η τιμή θα πάει, ενιαία, στα 10 ευρώ συν ΦΠΑ. Εάν μπορέσουμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή, θα ενημερώσουμε.

Στο τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, προτιμάμε να συζητάμε ατομικά για το θέμα του εμβολιασμού με όποιον γονιό θελήσει να μας το θίξει, δείχνοντας μας εμπιστοσύνη.

Το τι πιστεύει ο κύριος Νίκος ή τι έχει βιώσει ο ίδιος και η ομάδα, είναι γνωστό, αλλά, πρωταρχικά χρειάζεται ηρεμία, πειθώ, ολοκληρωμένη προσέγγιση και καθαρό μυαλό. 

Εδώ, οι σχέσεις είναι οικογενειακές, προσωπικές και όλοι γονείς είμαστε που είχαμε ή έχουμε τις κόρες μας στο βόλεϊ του Πορφύρα.

Απαιτείται αλληλοσεβασμός, ψυχραιμία και η καθημερινότητα θα δείξει, εντέλει τον δρόμο για τις αποφάσεις.

Πολλές οικογένειες είναι αναστατωμένες γιατί αισθάνονται ότι βρίσκονται σε δίλημμα ή κάτω από πίεση.  

Το θέμα είναι λεπτό. 

Και κάθε ημέρα που ξημερώνει, ορίζει άλλες εξελίξεις και διαμορφώνει επιλογές.

Εμείς θα σεβασθούμε πλήρως όσα ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Παράλληλα, όμως, θα έχουμε πάντα την ίδια εκτίμηση και αγάπη για κάθε παιδί και κάθε γονιό.