Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σε αναμονή των κληρώσεων

Απο το πρωί, σήμερα, έχουν επισκεφθεί αυτό το μπλογκ ...280 διαφορετικοί άνθρωποι. Ρεκόρ επισκεψιμότητας....
Μην περιμένετε ωστόσο ότι θα μπούμε στη διαδικασία να...πανηγυρίσουμε επειδή η ΕΣΠΕΔΑ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Α΄ Γυναικών με 12 ομάδες, όπως δηλαδή είχαμε επισημάνει ότι θα έπρεπε να συμβεί.
Ο Πορφύρας έχει αποδείξει ότι σέβεται, τιμά, αναγνωρίζει, αντιμετωπίζει κάθε ζήτημα με αθλητικό ύφος και δίχως μικρότητες, αλλά, πάντα με επιχειρήματα.
Το επίπεδο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ με τις υποδομές, τη διάρκεια , τη σταθερότητα, τη φερεγγυότητα, το ήθος κρίνεται κάθε φορά μέσα και έξω απο τα γήπεδα και αυτό το έχουμε ως απαράβατη αρχή μας στον Πορφύρα. 
Αναγνωρίζουμε την προφανή διάθεση της  ΕΣΠΕΔΑ ( προς την οποία επανασημειώνουμε τον ανεπιφύλακτο σεβασμό μας ως καθεστηκυία αρχή  ) να δώσει  λύση στο πρόβλημα, συγχαίρουμε την  Δραπετσώνα της για την γενναία παρέμβαση της για την επιστροφή σε ότι θα έπρεπε να ισχύει εξ αρχής, αποφεύγουμε σχόλια και χαρακτηρισμούς και προχωράμε ΜΑΖΙ με την ΕΣΠΕΔΑ και ΟΛΕΣ τις ομάδες περιμένοντας να ορισθούν οι κληρώσεις για το πρωτάθλημα της Α΄ Γυναικών, τις Νεάνιδες και τις Κορασίδες.
Ηδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Πάμε να παίξουμε.
Μένει βεβαίως να μάθουμε πως θα καλυφθεί ο χαμένος χρόνος σε σχέση με Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε η δευτεραθλήτρια μας να έχει το ίδιο διάστημα ξεκούρασης και προετοιμασίας για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 με τις ομάδες απο τις άλλες Ενώσεις, ενώ μένει να μάθουμε και  τη λογική της διαδικασίας των πλαίυ οφφ στην  Α΄Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Ν.Δελαγραμμάτικας