Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το Κύπελλο ήλθε στη Φρεαττύδα

Η ομάδα βόλει γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Φρεαττύδας Πορφύρας, κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε το Κύπελλο στο τουρνουά '' Γ.Ζάχος'' που διοργανώθηκε απο την Παλλήνη ( με τη συμμετοχή 8 ομάδων ), καθώς στον τελικό νικήσαμε με 3-0 σετ την Νίκη Αμαρουσίου, δεύτερη πέρσι στην Α΄ΕΣΠΑΑΑ και απο τις βασικές διεκδικήτριες ανόδου στην Α2, όπως και η Παλλήνη την οποία είχαμε αποκλείσει στο χθεσινό ημιτελικό.
Ο τελικός έγινε στο κλειστό της Παλλήνης μπροστά σε πολύ κόσμο που έδειξε ότι αναζητά θετικά μηνύματα και διεξόδους σε δύσκολες ημέρες.
Ο Πορφύρας έφθασε στη νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο που έδωσε αγώνα και στα 3 σετ τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με 26-24, 25-23 και 25-21.
Τη νίκη πάντα κάνει σημαντικότερη η ομάδα με την οποία έχεις παίξει για να φθάσεις στο τρόπαιο.
Και τόσο η Νίκη Αμαρουσίου όσο και η Παλλήνη αλλά και η πολύ βελτιωμένη εφέτος Ευρυάλη ( ομάδα που θα συζητηθεί εφέτος στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ με την πορεία που πιστεύουμε ότι θα έχει ) κάνουν σπουδαία την κατάκτηση του τροπαίου απο τον Πορφύρα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα σε Νικη Αμαρουσίου, Παλλήνη και Ευρυάλη. Καλές ομάδες, με καλούς ανθρώπους και με σοβαρότητα αλλά και οργάνωση. 
Η αρχηγός μας Στέλλα Μουστάκη σήκωσε το Κύπελλο και μαζί με όλες τις συναθλήτριες της αφιέρωσαν αυτη την κούπα στην Βιβή Μπαλλή που για λόγους πέρα απο τη θέληση της δεν μπορούσε να είναι απόψε μαζί της, αλλά, είναι μέρος απο τη σάρκα και τη ψυχή αυτής της ομάδας.
Το Κύπελλο ανήκει στα 12 παιδιά και στον προπονητή τους Κωνσταντίνο Γκούντα.
Είναι μία καλή αρχή.
Μεγάλα λόγια δε χρειάζονται.
Η ευχαρίστηση απο το τηλεφώνημα του Προέδρου κ.Κανάκη Τσιριγωτάκη και του Αντιπροέδρου κ.Στέφανου Τσιριγωτάκη για τα συγχαρητήρια στην ομάδα, όπως και το γεγονός ότι ο κυρ Μανώλης θα πάει την Τρίτη ένα, ακόμα, Κύπελλο απο το βόλει γυναικών στα γραφεία του συλλόγου μας, μας γεμίζουν και μας δίνουν δύναμη.
Στο αγωνιστικό μέρος δε θα αναφερθούμε περισσότερο.
Είμαστε στην αρχή της σαιζόν.
Χαιρόμαστε γιατί ακούσθηκε και πάλι το όνομα της ομάδας μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια.
Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος.
Προς το παρόν, χαιρόμαστε και καμαρώνουμε.
Και βλέπουμε μία ΟΜΑΔΑ μέσα στο γήπεδο.
Πριν απο τον αγώνα ο Πορφύρας τίμησε την επί σειρά ετών αθλήτρια και αρχηγό μας Αγγελική Λιούκα, που σήμερα αγωνίζεται στη Νίκη Αμαρουσίου, για την προσφορά της.
Αυτό το 25χρονο παιδί που φόρεσε για 5 χρόνια τη φανέλλα της ομάδας μας, ήταν και σήμερα εξαιρετικό, με τη Νίκη αλλά είχε την αθλητοπρέπεια να μην πανηγυρίσει έστω έναν απο τους πολλούς πόντους που πήρε.
Η απόσταση την τράβηξε κοντά στο σπίτι της, αλλά, ο Πορφύρας δε λησμονεί γιατί δεν αφήνει πίσω την ιστορία του που γράφεται απο αθλήτριες με αυτό το ήθος. Και οι οποίες, όχι συμπτωματικά, ήταν, είναι και θα είναι εκείνες που αγωνίζονται με την κοκκινόμαυρη φανέλα.
Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Μάλφα---Λεπενιώτη.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Τσαπούρη, Θεοχάρη, Γκούρα, Καράκου, Γρηγορίου, Δήμα, Μουστάκη, Μανωλάκου, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Κουτσιβίτη.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ( προπονητής Μπάιμος) Λιούκα, Νάκου, Λημναίου, Κουτσογιάννη, Μάρκου, Τζελέπη, Μόκα, Βήτου, Αναγνώστου, Οικονομοπούλου, Αργυριάδου,  Μπλίτσικα.