Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα πέφτουν και οι μάσκες...

Με τη διαφοροποίηση στην καθημερινότητα μας, πέφτουν και οι μάσκες πλέον. Η κρίση που δημιουργήθηκε προσφέρει τη δυνατότητα να γίνουν πολλά και να ειπωθούν ακόμα περισσότερα.
Χορηγός, όχι ασφαλώς απο τους 4 βασικούς μας,   στον οποίο δώσαμε παραστατικό για την είσπραξη της οικονομικής ενίσχυσης που υποσχέθηκε να καταβάλλει, συνεχίζει να επικαλείται τη στενότητα που επικρατεί ώστε να μην είναι συνεπής απέναντι στην υποχρέωση του, τουλάχιστον για να καλύψουμε όσα διαθέσαμε για να τον προβάλλουμε.
Η εκκρεμότητα υπάρχει εδώ και 4 χρόνια. Ακόμα, βέβαια, το 2007, η ...κρίση δε μας απασχολούσε.
Στο διάστημα αυτό, οι διευθυντές της εταιρείας ( που είναι μεγάλη και γνωστή στα παιδιά μας) έδωσαν στους....εαυτούς τους αυξήσεις με αποτέλεσμα να φθάσουν στα 10.000 ευρώ, ο καθένας,  τον μήνα.
Σήμερα, ο τζίρος πράγματι έχει περιορισθεί.
Μόνο που ο απλήρωτος λογαριασμός απλώς φανερώνει την  προσχηματική διάθεση.
Γιατί, συνεχίζω να είμαι απολύτως σίγουρος, ότι, παντού, υπάρχουν χρήματα. Για όποιους θέλουν να τους τα δώσουν.
Π[ηγαίνετε στον ΟΠΑΠ. Ζητείστε 10 μπάλλες δώρο. Με την αύξηση της τιμής της μπάλλας στα 68 ευρώ, το κόστος είναι 680 ευρώ.
Θα σας πούν απο τον ΟΠΑΠ ''μα δεν έχουμε, κάνουμε περικοπές, βλέπετε τι γίνεται''.
Στα...μουλωχτά, προχθές, ο ΟΠΑΠ συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την κατασκευή νέας κερκίδας 1.200 θέσεων στο γήπεδο της Κέρκυρας το οποίο δεν γεμίζει ούτε όταν παίζουν οι νησιώτες με τον Ολυμπιακό.
Στις επιπλέον .1.200 θέσεις θα μπούν ομοιώματα για να φαίνεται γεμάτο το γήπεδο. Οπως στην εξέδρα που επίσης χρηματοδότησε ο ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα.
Με αυτά τα χρήματα θα είχαν κατασκευασθεί 2 κλειστά γυμναστήρια για την άθληση των παιδιών.
Και ας μην τα έκαναν στον Πειραιά. Να τα έφτιαχναν όπου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ υπάρχει ανάγκη γιατί είναι και άλλα μέρη γυμνά απο αθλητικές υποδομές και το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τον Πειραιά μας.
Κατά τα άλλα, πρέπει να γίνουμε πάλι ζητιάνοι για τα 680 ευρώ.
Α, στην Κέρκυρα να βάλετε απο τα καλά καθίσματα. Οχι απο εκείνα που φέρνουν απο την Κίνα
Τουλάχιστον, να γίνει σωστά η δουλειά. Να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Καλημέρα σας.

Ν.Δελαγραμμάτικας