Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ακήρυκτος πόλεμος...

Το τελευταίο απο το οποίο θα είχε ανάγκη το βόλει είναι αυτός ο, περίεργος αλλά υπαρκτός και προς το παρόν ακήρυκτος πόλεμος ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους..
Η ουσία είναι ότι το βόλει ενώ είναι όμορφο άθλημα, συνεχίζει να έλκει λίγους ως παράγοντες.
Εύλογο.
Σε ένα χώρο απο τον οποίο παίρνεις ευχαρίστηση μόνο ηθική ( καθώς δεν έχει τίποτα άλλο να σου δώσει πέρα απο τη χαρά για την πρόοδο των αθλητριών και αθλητών που αναδεικνύεις ή προσπαθείς να βοηθήσεις ) και μονίμως είσαι με ένα χέρι στην τσέπη ή με ένα χέρι απλωμένο, πως να μπλέξεις εάν δεν είσαι τρελός για δέσιμο ή εάν δεν βρείς άλλο τρελό να σε κολλήσει τη δική του αρρώστια., ποιός να μπεί και πόσο να καθήσει.
Αλλωστε, το βόλει είναι, απο τη φύση του, χαμαιλέων.
Αλλοτε ερασιτεχνικό και άλλοτε επαγγελματικό....
Ανάλογα την εποχή...
Και τον κορμό του δένδρου στον οποίο βολεύθηκε....Αν έχει φύλλα ή αν τα έφαγαν όσοι πέρασαν νωρίτερα...
Μαθαίνω καθημερινά διάφορα. Για κινήσεις που εκφράζουν διάθεση αντίδρασης.Σε διάφορα επίπεδα.
Δε μου αρέσουν.
Τα όμορφα πράγματα γίνονται στο φως της ημέρας.
Τα υπόλοιπα, είτε δεν είναι έντιμα, γιατί αφορούν κλεφτοπόλεμο και τρικλοποδιές μέσα στο σκοτάδι, είτε συνδέονται με μικρότητες και συμφέροντα, οικονομικά και άλλα.
Κακό χωριό τα λίγα σπίτια και αυτό συμβαίνει και με το βόλει.
Συνέλθετε, όμως, γιατί πέρα απο τη στόχευση που φανερώνουν οι συνδυασμοί και όχι μόνο οι συνειρμοί, όταν συνειδητοποιήσουν τα παιδιάκια που πάνε στο βόλει ότι υπάρχει ριμέικ της ταινίας ''Κοίτα Ποιός Μιλάει'', θα σας πούν το δικό τους τραγούδι και θα σας στείλουν το δικό τους μήνυμα.
Αυτά τα παιδάκια δεν τα σκέπτεστε ;
Κόφτε το. Επιτέλους.
Το βόλει είναι περίκλειστος χώρος και όχι περίβλεπτος. Δεν αντέχει αυτή τη μιζέρια και απαιτεί ενότητα. Μη χαλάτε τη διάθεση στους εναπομείναντες γραφικούς....
Αμα θέλετε διευθύνσεις και ονόματα, εδώ είμαστε, ωστόσο,ας αφήσουμε όλοι το παιχνίδι να παιχθεί και ξεχάστε τις μικροσκοπιμότητες, ειδικά εκείνοι οι περιφερόμενοι που είναι εργάτες και υπηρέτες του εαυτού τους και όχι του αθλήματος ή έστω των συλλόγων....

Ν.Δελαγραμμάτικας