Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στην κορυφή ο Πορφύρας

Με την έννατη συνεχόμενη νίκη του, ο Πορφύρας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αιγάλεω, με επικράτηση με 3-0 σετ, βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α' ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών, βεβαίως με ένα παιχνίδι περισσότερο σε σχέση με την Ηλιούπολη και προχωρά για τον επόμενο τελικό, με την Αργυρούπολη εκτός έδρας.
Στο γήπεδο μας, το ''Σαλπέας'', ήταν απόψε αρκετοί θεατές, μεταξύ τους μάλιστα και η προπονήτρια όπως και αθλήτριες της Ηλιούπολης που θα παίξει στο πλαίσιο αυτής της αγωνιστικής το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο, με τον Φοίνικα.
Το ματς ήταν καλό, με προσεκτική παρουσία απο τον Πορφύρα στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε με 25-6 και αντίδραση απο την νεανική, ενθουσιώδη και πολλά υποσχόμενη ομάδα του Αιγάλεω στα δύο επόμενα σετ, όταν οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι επηρεάσθηκαν απο τα καλαμαράκια της Καθαράς Δευτέρας και τη διαφοροποίηση στο ρυθμό μας, λόγω του τριημέρου της αργίας,που ωστόσο πάντα χρειάζεται για ψυχική ανάταση.
Στο δεύτερο σετ ο Πορφύρας έκανε το 2-0 με 25-20 και στο τρίτο έγινε το 3-0 με 25-21 αλλά με το Αιγάλεω να έχει προηγηθεί με 13-7 και να χαροποιεί τους φιλάθλους του, που είναι πάντα ένθερμοι και έτσι να είναι, γιατί κρατούν όρθια την ομάδα τους .  Αλλοίμονο αν δεν απολαμβάνουν και δε στηριζουν τα παιδιά τους, που άλλωστε έχουν ταλέντο, ποιότητα και προοπτικές και έχουν δουλέψει καλά.
Οταν πιέσθηκε ο Πορφύρας, έδειξε την υπεροχή του και έτσι έφθασε στην επιτυχία, αλλά, μπράβο στα κορίτσια του Αιγάλεω που έδειξαν ότι το κίνητρο του μεγάλου αγώνα, τα ξεσήκωσε και έτσι πρέπει.
Ασφαλώς, απο την ομάδα μας δεν έχουμε παράπονο. Θα γίνει και μία εμφάνιση όχι καλή, όπως απόψε, αλλά, είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα.
Αλλωστε, εύλογα, όποιος παίζει με τον Πορφύρα τα δίνει όλα και για αυτό κάθε αγώνας μας είναι ένας τελικός, μέχρι τον επόμενο.
Θεοχάρη και Μπαλλή έδωσαν λύσεις σε καθοριστικά σημεία, σταθερή αξία η πασαδόρος μας Γρηγορίου, φιλότιμο και πείσμα απο όλα τα παιδιά,  που παλεύουν για τον Πορφύρα και την άνοδο στην Α2.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τοψιδέλη--Καντλή.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Μπαλή ( αρχηγός), Γρηγορίου, Γκούρα, Δήμα, Καράκου, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Κουτσιβίτη, Δελαγραμμάτικα, Μανωλάκου, Τσαπούρη.
ΑΙΓΑΛΕΩ ( προπονήτρια Αντωνιάδη ) Μιχαλοπούλου, Ιωάννου, Ρίζου, Τσαρακλή, Λαμπιτζάκη, Μιτετέ, Βλάχου, Αναστασιάδη, Παλιατσέα, Μιλεντίγειβιτς--Αλιφέρη.