Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αγώνας δρόμου για τα δελτία

Σα να μην είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε στη ζωή μας ή γύρω απο την ομάδα μας ,πρέπει τώρα να τρέξουμε ώστε να μπορέσουμε να βρούμε λύση και σε ότι αφορά το σφράγισμα και την ιατρική θεώρηση των δελτίων με τα οποία θα αγωνισθεί η ομάδα μας των Νεανίδων την Πέμπτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απολλώνιο στο ''Παναγιώτης Σαλπέας ''.
Το γεγονός ότι οι μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα απο τις 9 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου είχε ως συνέπεια να καθυστερήσει η έκδοση των δελτίων και των αυτοκόλλητων που επικολλούμε πίσω απο όσα δελτία ήδη υπήρχαν . Θα παραλάβουμε τα δελτία την Δευτέρα απο την Ομοσπονδία και μετά θα κάνουμε...επαναστατική γυμναστική .Δεν ευθύνεται ο υπάλληλος της Ομοσπονδίας σε αυτό ,το αντίθετο μάλιστα ο άνθρωπος έκανε τα πάντα για να προλάβει να εξυπηρετήσει την κατάσταση καθώς κι ο ίδιος έχει γιό αθλητή και κάνει ότι μπορεί ,στο πλαίσιο των κανονισμών ,ώστε να διευκολύνει τις ομάδες .Αυτό το παίδεμα όμως ας μην επαναληφθεί .Και γι αυτό η ευθύνη ανήκει στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας .Κι αν το καλοκαίρι που μας πέρασε ,ήταν ειδικές οι συνθήκες ,ας μη χρησιμοποιηθεί η ίδια δικαιολογία και για το καλοκαίρι του 2011 .
Γιατί όταν παίρνουμε αποφάσεις πρέπει να σκεπτόμαστε πρώτα τι θα λέγαμε αν αυτές αφορούσαν εμάς κι απαιτούσαν τρέξιμο κι αγωνία απο την πλευρά μας .
Οι καλές προθέσεις είναι βέβαιες και δεδομένες και γι αυτό επισημαίνουμε κι εμείς τα σφάλματα. Επειδη ξέρουμε ότι υπάρχουν ανοικτά αυτιά .

Ν.Δελαγραμμάτικας