Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνημα με ΦΛΟΓΑ και με φλόγα ....

Καλή αρχή ευχόμαστε να έχει απόψε η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα στο Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ όπου θα υποδεχθούμε τον Θρίαμβο Χαιδαρίου ,στην άτυπη ρεβάνς του τελλικού του Κυπέλλου του 2009 ,στη Δραπετσώνα .
Απο τότε βέβαια έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό οι δύο ομάδες ,κυρίως δε ο Θρίαμβος στον οποίο συνεχίζουν μόλις 2 απο τα κορίτσια που είχε τότε στο ρόστερ του .Ο Πορφύρας έχει ,απο την δωδεκάδα του τελικού ,6 αθλήτριες και σήμερα στη δύναμη του .
Στις νέες εμφανίσεις της γυναικείας ομάδας μας θα προβάλλεται το λογότυπο της ''ΦΛΟΓΑΣ'',του συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο .
Καμαρώνουμε γι' αυτή την επιλογή μας .Και αισθανόμαστε τιμή .
Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να προβάλλουμε το έργο της ''ΦΛΟΓΑΣ'' και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που πασχίζουν για τα παιδιά τους .
Παράλληλα ,αιαθανόμαστε ότι σε αυτό το ξεκίνημα η ομάδα μας θα έχει τη φλόγα και το πάθος που θα μας δίνει ο πυρσός της ''ΦΛΟΓΑΣ'' κι   η δύναμη για ζωή αυτών των σπουδαίων ανθρώπων .
Είμαστε τυχεροί που έχουμε την ευλογία του Θεού και μπορούμε να ασχολούμαστε με το χόμπυ μας ,να είμαστε στο γήπεδο ,να παίζουμε ,να περιμένουμε με λαχτάρα την επόμενη φορά που θα δούμε την ομάδα μας .
Και τα κορίτσια του Πορφύρα μας δείχνουν ότι απολαμβάνουν την παρουσία τους στην ομάδα και ότι την βλέπουν πια σαν ένα κομμάτι απο τη ζωή τους .
Πάμε να γίνουμε καλύτεροι ,βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ,με χαμόγελο και ζωντάνια .
Καλή διασκέδαση .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ