Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κοιμάσαι όπως στρώνεις....

Δεν ήταν καλή ημέρα η σημερινή για τις υποδομές μας .Η ομάδα μας των Κορασίδων εκτέθηκε με την εμφάνιση της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό απο τον οποίο χάσαμε με 3-0 σετ στο Ρέντη.
Το αποτέλεσμα δεν το μετράμε .Ποτέ δε σταθήκαμε άλλωστε σε αποτελέσματα .Είναι θέμα κουλτούρας και φιλοσοφίας της ομάδας μας.
Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι με την εικόνα που παρουσιάσαμε ,ουσιαστικά ζήσαμε ένα πισωγύρισμα αφού είχαμε αρκετά χρόνια να κάνουμε τόσο κακό παιχνίδι .
Τα σετ ολοκληρώθηκαν σε μία ώρα και κρίθηκαν με τρόπο καταλυτικό αφού ήταν 25-7 ,25-13 και 25-9 .
Το επίπεδο της ομάδας μας δεν αντιπροσωπεύεται απο τέτοιες παρουσίες και φυσικά δεν αξίζει σε καμμία και κανέναν να έχουμε τέτοια απόδοση ,όταν τα ίδια πρόσωπα δικαιολογημένα είχαν  κερδίσει το χειροκρότημα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια  του Ομίλου μας στις Κορασίδες για την προσπάθεια τους .
Ειχαμε σημειώσει και πάλι κάποια πράγματα αλλά φαίνεται ότι δεν έγινε κατανοητό ότι υποστηρίξαμε και γι αυτό θα το επαναλάβουμε .
Στον αθλητισμό πρέπει να αντιδράς όπως στη ζωή .Να μάχεσαι πάντα ,με σεβασμό στον εαυτό  σου και σε όλους εκείνους με τους οποίους διαγωνίζεσαι .Το βόλει είναι ένα παιχνίδι αλλά όταν παίζουμε πρέπει να γνωρίζουμε ότι οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά ,να έχουμε καθαρό μυαλό ,να μη διστάζουμε αλλά να έχουμε πρωτοβουλία ,πάθος ,διάρκεια κι αυτοσυγκέντρωση .
Χωρίς καθαρό μυαλό ,προφανώς δεν είναι δυνατό να πάρουμε αυτά που αξίζουμε.
Εμείς σήμερα πήγαμε στο Ρέντη για να φύγουμε γρήγορα .Αυτό φάνηκε .
Χαμόγελο χρειάζεται και καλή ψυχολογία αλλά χρειάζεται να καταλαβαίνουμε ότι η κακή αντιμετώπιση ενός αγώνα φέρνει τον διασυρμό .Η ομάδα ξευτιλίσθηκε και μαζί της κι εμείς .Το σήμα ,η φανέλλα ,το όνομα ,η προσπάθεια στις προπονήσεις ,ο κόπος κι η αγωνία των γονιών μας ,η θυσία που κάνουν σε δύσκολους καιρούς για να καταβάλλουν τη μηνιαία συνδρομή πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας .Η ανταπόκριση σε όλα αυτά είναι απαραίτητη .Ωστε να βγούν σωστές αθλήτριες  απο αυτόν τον αγώνα που γίνεται .
Είμαστε δίπλα στην προπονήτρια και τις παίκτριες του Πορφύρα αλλά δεν αξίζουμε τέοια πίκρα....
Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δώσαμε δικαίωμα για ειρωνεία σε 1 άτομο στην εξέδρα το οποίο δεν αποθάρρυνε κανείς όταν ειρωνεύονταν κοριτσάκια 14 ετών.
Το φαινόμενο έχει επαναληφθεί στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό .Κάθε χρόνο η ίδια υπερβολή ,απλώς με άλλους πρωταγωνιστές .Υποθέτουμε πλέον ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση κι άρα αφορά νοοτροπία και στάση ζωής .Χαλαρώστε....
Ευχαριστούμε ,να είστε καλά .Δε θα ανταποδώσουμε .Να πάτε να πάρετε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά να μη ξεχνάτε ότι το βόλει κι ειδικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα δεν είναι ποδόσφαιρο και φυσικά δεν προσφέρεται ως πεδίο επιβεβαίωσης της προσωπικής ανυπαρξίας όποιου έχει τέτοια συμπεριφορά αφού μπορεί να πάει αλλού να βγάλει τα σύνδρομα και τα απωθημένα του .
Εμείς στον δεύτερο γύρο θα φιλοξενήσουμε όλους τους συγγενείς ,γονείς ,οικείους και φίλους των κοριτσιών του Ολυμπιακού με τον καλύτερο τρόπο και με αθλητοπρέπεια .
Θα μείνουμε όρθιοι για να καθήσουν εμείς και θα τους προσφέρουμε νεράκια και χαμόγελο.
Απλώς επειδή ο Πορφύρας κι οι άνθρωποι που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε αυτή την ομάδα έχουν άλλη προσέγγιση στον αθλητισμό .
Και δε θα την αλλάξουμε για κανένα λόγο .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ  Χατζηπέτρου ,Μουρέλου ,Θαλάσσινού ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη,Λιάρου ,Τσαβαρή ,Δημητρίου ,Πέτσα,Ε.Πρίφτη ,Παπαδήμα,Παλημέρη.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ