Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πολύ καλή εμφάνιση και πρώτη νίκη για τις Νεάνιδες μας

Δικαιολογημένα κέρδισαν το χειροκρότημα τα κορίτσια της ομάδας μας των Νεανίδων που επικράτησαν με 3-1 σετ του Ζώη και πέτυχαν έτσι την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της εφετινής σαιζόν.
Τα σετ δε λένε όλη την αλήθεια .Ηταν 25-23,25-12,23-25 και 25-21 αλλά η απόδοση της ομάδας μας ήταν πράγματι καλή και πάνω απο όλα ισσοροπημένη .
Τα κορίτσια της Μίνας Τσαπούρη συναγωνίσθηκαν σε καλή διάθεση και σε μαχητικότητα ενώ είναι σημαντικό ότι είχαν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά .Και κανένα απο αυτά δεν έμεινε έξω απο τη λογική του αγώνα .Σε επίπεδο ατομικής παρουσίας δε χρειάζεται να αναφέρουμε ποιές ήταν καλύτερες καθώς αυτό δεν έχει νόημα σε αγώνες υποδομών .
Ολες κι όλοι  ωστόσο πρέπει να καταλαβαίνουν πλέον την αξία που έχει η συμμετοχή στην προπόνηση ,η αφοσίωση στον κοινό στόχο κι η υπερηφάνεια για τη φανέλλα της ομάδας .Οσο μάλιστα οι μεγαλύτερες βοηθούν και στηρίζουν τις μικρότερες τόσο θα έχουμε θετικά αποτελέσματα ,σε εμφανίσεις ,λειτουργία και γιατί όχι κι αποτελέσματα .
Πρώτα γίνεσαι ομάδα ,μετά διεκδικείς τη διάρκεια κι έπειτα μιλάς για αποτελέσματα .
Αυτό που προέχει είναι να παίζουμε βόλει και τα κορίτσια μας ευχαρίστησαν απόψε .
Και κάτι ακόμα .Για πρώτη φορά παίξαμε πλήρεις σε αγώνα πρωταθλήματος υποδομών εδώ και 1 χρόνο.Αλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί στη θέση μας αλλά ο Πορφύρας έχει ένα ξεχωριστό μέταλλο.
Χαμηλά το κεφάλι ,δουλειά και προχωράμε .Να γίνουμε καλύτεροι .

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Φίκαι ,Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή ,Δελαγραμμάτικα ,Θαλασσινού ,Τσαβαρή ,Πέτσα, Μουρέλου ,Τσιραντωνάκη ,Τρεμούλη ,Ο.Δημητρίου .