Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κάτι ξέρει ο κόουτς....

Οταν μας λέει ο προπονητής της ομάδας μας ότι ανεβάζουμε ειδήσεις για το τμήμα στο μπλογκ ,όποτε το...θυμόμαστε ,ενίοτε ( ...) έχει δίκιο .
Οχι ότι δεν είχαμε...κουράγιο να γράψουμε επειδή χάσαμε αλλά η αλήθεια είναι ότι ή θα γίνει αύξηση στο μισθό μας ή πρέπει να βρεθεί άλλος γιατί δε συνδυάζεται το μπλογκ με τη δουλειά και μάλλον πρέπει να αφοσιωθούμε στο τμήμα για να κάνουμε σωστά τη δουλειά....
Με αυτά και με αυτά λοιπόν ,να σας πληροφορήσουμε ότι...θριαμβεύσαμε στο Χαιδάρι όπου οι Νεάνιδες μας έχασαν δίκαια απο τον καλύτερο τους σε αυτή την αναμέτρηση Θρίαμβο ,με 3-1.
Τα καλά κομμάτια απόδοσης δεν αρκούν εάν δεν υπάρχει διάρκεια και συνέχεια .
Ποιότητα ωστόσο υπάρχει κι η δουλειά θα αποδώσει .
Αρκεί να δυναμώσουμε σε αυτοπεποίθηση κι αυτοσυγκέντρωση ,τις δύο βασικότερες έννοιες για το βόλευ γυναικών ,μαζί φυσικά με εκείνη της ψυχολογίας .
Τα σετ ήταν 25-21 ,25-13 ,20-25 ,25-19 .
Στο πρώτο και στο τρίτο σετ η ομάδα μας είχε θετική παρουσία ενώ στο τέταρτο σετ βρέθηκε να χάνει με 8-0 και στη συνέχεια κυνηγούσε στο σκορ τον Θρίαμβο .Πως γίνεται μία ομάδα μετά απο κερδισμένο σετ να δέχεται σερί 8-0 είναι ένα μυστήριο αλλά απο τη στιγμή που έχασε σετ στις γυναίκες ο Ολυμπιακός στο Ρέντη απο τον Παναθηναικό απο 19-11 ,ας μη ψάχνουμε για λογική αλλά μόνο για τη σημασία της λεπτομέρειας και για την αξία της μεταφυσικής,.....
Ειμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια .Αρκεί να θυμόμαστε πάντα ότι ο πιο δύσκολος αντίπαλος μας με κάθε σεβασμό στις άλλες ομάδες , είναι ο ίδιος ο εαυτός μας .
Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο ,καλή πορεία κι υγεία για τα κορίτσια και την προπονήτρια τους .
Το Χαιδάρι πάντως φαίνεται ότι είναι...στοιχειωμένο αφού ποτέ δεν έχουμε νικήσει εκεί....
Α.Ο.Φ.  ΠΟΡΦΥΡΑΣ   Χατζηπέτρου ,.Φίκαι ,Χαλβατζή ,Δελαγραμμάτικα ,Τσαβαρή ,Μουρέλου ,Πέτσα ,Τσιραντωνάκη ,Δημητρίου ,Θαλασσινού ,Τρεμούλη.    



ΑΠΟ ΤΟ  ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ