Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή στις νίκες για τις Κορασίδες του Πορφύρα

Με 3-1 σετ νίκησε η ομάδα μας των Κορασίδων τους Αγίους Αναργύρους σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας''---στο βοηθητικό ασφαλώς...--για τον Δ΄Ομιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ .
Ο Πορφύρας είχε καλή απόδοση και πήρε τη νίκη μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις κι έντονη αγωνία που σε κάποιες περιπτώσεις δημιούργησε κι εκνευρισμό ,όπως είναι μάλλον φυσιολογικό να συμβαίνει όταν όλα κρίνονται στην κόψη του ξυραφιού σε ένα ματς .
Κρατάμε την επιθυμία των κοριτσιών μας για τη νίκη ,την αγωνιστικότητα τους και τη δύναμη που έδειξαν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα .Καμμία σχέση δεν υπήρχε αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση μας στον Ομιλο κι όταν τα κορίτσια μας έπαιξαν όπως μπορούν πρόσφεραν όμορφες φάσεις .
Ασφαλώς ,ωστόσο ,πρέπει να εξάρουμε και την αγωνιστικότητα των Αγίων Αναργύρων που πήραν  το πρώτο σετ τους στον Ομιλο και αξίζουν καλύτερη συνέχεια .
Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 23-10 αλλά ο Πορφύρας μείωσε σε 23-22 με σερί 12-0 .Ακολούθησαν τρείς πόντοι απο τους Αγίους Αναργύρους που πήραν με 25-22 το σετ .
Στο δεύτερο σετ επικρατήσαμε με 25-23 ,όπως και στο τρίτο επίσης με 25-23 ενώ στο τέταρτο σετ φθάσαμε στη νίκη με 25-16 .
Ο αγώνας διήρκεσε 1 ώρα και 36 λεπτά και σε πολλά σημεία του χαρακτηρίσθηκε απο τα αποτελεσματικά σερβίς αλλά κι απο τις προσπάθειες στο φιλέ .
Για τον Πορφύρα είναι γεγονός ότι ανακάμπτει ψυχολογικά αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι πρέπει να κρατάμε ,όλοι ανεξαιρέτως  ,την υπερβολή μακρυά απο αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και συνεπώς οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί .Και να μιλάμε λιγότερο ,ειδικά εμείς οι ''απέξω'' , ώστε να μην επιβαρύνουμε τα παιδιά με τη δική μας αγωνία και το δικό μας άγχος.  
Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια τόσο σε αποτελέσματα όσο κυρίως σε απόδοση και σε εικόνα αφού άλλωστε βοηθά τα κορίτσια μας κι η εμπειρία που κερδίζουν απο τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες της γυναικείας ομάδας μας .
Η διαιτησία της κας Καντλή και του κου Καραδημητρίου δεν αδίκησε καμμία ομάδα και δεν έκρινε το αποτέλεσμα .Ας διευκρινισθεί όμως τι εντέλει ισχύει με τις παραβάσεις στο φιλέ .Ποιές είναι και ποιές σφυρίζονται .Καλό για τη ροή  του παιχνιδιού θα είναι να είναι ξεκάθαρη κι ενιαία η αντιμετώπιση αυτού του θέματος απο τους διαιτητές .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ  Α.Πρίφτη ,Λιάρου ,Τσαβαρή ,Τσιραντωνάκη ,Θαλασσινού ,Χατζηπέτρου ,Ο.Δημητρίου,Μουρέλου ,Πέτσα ,Ε.Πρίφτη ,Παλημέρη ,Παπαδήμα .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ