Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Καλή σαιζόν με υγεία σε όλες κι όλους

Με το τρέξιμο της δουλειάς και της καθημερινότητας μας ξεχάσαμε το αυτονόητο .Να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΣΑΙΖΟΝ σε όλες κι όλους που ασχολούνται με το βόλει και γενικά με τον αθλητισμό.
Ειδικότερα ,ωστόσο ,θέλουμε να δώσουμε τις καλύτερες ευχές μας και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια των ομάδων και στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων όπου μετέχουν ,στους αφανείς ήρωες .
Ποιοί είναι αυτοί ;
Οι διαιτητές ,προς τους οποίους ενίοτε κάνουμε παράπονα αλλά ποτέ δε ξεχνάμε ότι χωρίς αυτούς παιχνίδι δεν γίνεται και τους ευχαριστούμε θερμά γιατί ,αν και εδώ και χρόνια τους κοροιδεύει η Ομοσπονδία με τα οδοιπορικά της συμφοράς που υποτίθεται ότι παίρνουν ,αυτοί είναι πάντα στις επάλξεις .
Το προσωπικό της ΕΣΠΕΔΑ .Οι τρείς κυρίες Δώρα ,Ελένη και Λία οι οποίες είναι...καταδικασμένες να ακούνε τα παράπονα του κάθε αγενή αλλά πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα πρωταθλήματα ,με ευγένεια και κατανόηση.
Οι φύλακες του ''Παναγιώτης Σαλπέας'' ,οι δύο Λευτέρηδες κι ο Διευθυντής του γηπέδου Θύμος Φιλίππου .
Σας ευχαριστούμε όλες κι όλους αφού χωρίς εσάς δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα .
Μακάρι απο τη δική σας ενεργητικότητα να μπορούσαν να παραδειγματισθούν κι όλοι εκείνοι που αδιαφορούν αντί να σκύβουν πάνω απο τις ομάδες ,να ασχολούνται μαζί τους και να προσπαθούν να τακτοποιούν θέματα εάν δεν μπορούν να λύνουν προβλήματα .
Για ποιούς κτυπά η καμπάνα ; Αφείστε μην αρχίσουμε να γράφουμε τη σειρά των ονομάτων γιατί θα διαβάζετε μέχρι αύριο και θα μας λέτε πάλι ότι γράψαμε  ένα κατεβατό....
Καλή σαιζόν .Με υγεία .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ