Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Χάσαμε αλλά παίξαμε βόλει

Δεν έχουμε παράπονο απο την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας μας των Κορασίδων  που αντιμετώπισαν σήμερα την Αρτέμιδα Κορυδαλλού κι ηττήθηκαν με 3-0 σετ στο γήπεδο μας.
Απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο ,ο Πορφύρας έπαιξε βόλει κι οι μικρές μας έδειξαν ότι μεγαλώνουν .Στο πρώτο σετ χάσαμε 20-25 ,στο δεύτερο 24-26 και στο τρίτο 12-25.
Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση στα 2 πρώτα σετ και πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε και την απαραίτητη διάρκεια .Επιβεβαιώνεται πάντως ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
Σημασία ,τονίζουμε ,δεν έχουν τα αποτελέσματα .Προέχει να παίζουμε βόλει κι όχι κάτι σαν βόλει ώστε να μάθουν σωστά τα κορίτσια μας κι ανάλογα να εξελιχθούν ώστε να προσφέρουν στην γυναικεία ομάδα μας .
Αλλωστε βρε κορίτσια ,το χρωστάτε και στη Μίνα για τη δουλειά που κάνει μαζί σας  αλλά και στον κ. Γιάννη για την εμπιστοσύνη που σας δείχνει .
Περαστικά και στην Λυδία .Την ημέρα που θα παίξουμε πλήρεις θα πάμε δίπλα στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής για να ανάψουμε μία λαμπάδα.
Συγχαρητήρια στην Αρτέμιδα κι ευχόμαστε στον Γιώργο Σαραντέα και τους συνεργάτες του να δούν την ομάδα τους να φθάσει πολύ ψηλά κι εφέτος .Σε πανελλήνιο επίπεδο.Το αξίζει.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Χατζηπέτρου ,Θαλασσινού ,Λιάρου ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη,Μουρέλου,Δημητρίου,Τσαβαρή ,Τζερεφού ,Ε.Πρίφτη ,Παπαδήμα ,Δαρδακούλη.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ